Gündem:
BAKAN ÇAVUŞOĞLU'ndan KATAR AÇIKLAMASI

BAKAN ÇAVUŞOĞLU'ndan KATAR AÇIKLAMASI

Bakan Çavuşoğlu, "Bizim Brüksel'de de Sayın Cumhurbaşkanımızla Şansölye Merkel görüşmesinde de yaptığımız önerimiz, şu anda Konya NATO üssünü Alman heyetinin ziyaret etmesidir. Bununla başlamakta fayda var. Bunları da, İncirlik dahil, biz hepsini bugün değerlendirdik. Şu an itibariyle İncirlik değil, Konya'daki NATO üssünü ziyaret mümkün. Daha önce de açıklamıştık, Konya'ya ziyaretin mümkün olduğunu ben bizzat açıklamıştım." diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu : Mevcut tablodan üzüntü duyduk 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ile ortak basın toplantısı düzenledi. Bazı müslüman ülkelerin Katar'la diplomatik ilişkilerini kesmesi ile ilgili olarak ise Bakan Çavuşoğlu, "Her şartta diyaloğun devam etmesi lazım ki var olan sorunlar barışçıl yoldan aşılsın. Mevcut tablodan üzüntü duyduk. Durumun normalleşmesi için de elimizden gelen her türlü desteği veririz" dedi. 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku