Gündem:
BAKAN YILDIZ CEMAATE 'KİRİŞ' DEDİ
BAKAN YILDIZ CEMAATE 'KİRİŞ' DEDİ

AKP Kayseri İl Teşkilatı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi önderliğinde düzenlenen programla eski itfaiye binasının olduğu alanda Gülen Yüzler projesinin totemi altında bayramlaştı. Bayramlaşma törenine katılan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakan Erdoğan'ın Gülen cemaati mensupları için kullandığı "Paralel Yapı" ifadesine bir yenisini daha ekleyerek, cemaat oluşumundan bahsederken "Kiriş" diye hitap etti.

Kaymek İhtisas Merkezi adı verilen alandaki törende konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakan Yıldız'ın bu 'Kiriş' ifadesi akıllarda soru işaretleri bırakırken bayramlaşma töreninde ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı.

Bakan Yıldız'ın bayramlaşma törenine katılıp cemaat mensuplarına "Kiriş" diye ifade ettiği yerdeki binanın, daha önce Cemaat'e yakın eğitimcilerin ağırlıklı olduğu iddia edilen Kaymek ve Gülen Yüzler projelerine ev sahipliği yapan mekan olduğu ortaya çıktı.

Bakan Yıldız'ın bu alanda cemaati eleştirip, 17 Aralık sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin talimatıyla kapatılan ancak tabelası kaldırılmayan "Gülen Yüzler" projesine ait totemin altında AKP'lilerin bayramlaşması ise ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.  

Başkan Mehmet Özhaseki'nin Gülen Yüzler projesini sonlandırdığı halde, Gülen Yüzler logosunu taşıyan totemlerden logoları indirmemesi ise 'Özhaseki, AKP ve Gülen cemaati arasında hala bir uzlaşı olabilir mi beklentisi içerisinde " şeklinde yorumlandı.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku