Gündem:
'BAŞBAKAN MERAL' SLOGANLARIYLA KARŞILADILAR
"BAŞBAKAN MERAL" SLOGANLARIYLA KARŞILADILAR

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, kongre çalışmalarını sürdürdüğü ülke gezisi kapsamında Balıkesir'e geldi. Yoğun ilgi gören Akşener, "Başbakan Meral" sloganlarıyla karşılandı.


MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener, kongre çalışmaları kapsamında bugün Balıkesir'e geldi. TOKİ Kavşağı'nda 500 araçlık konvoy oluşturuldu. Akşener'i karşılayanlar arasında MHP eski Balıkesir milletvekilleri Aydın Gökmen ve Ahmet Duran Bulut da yer aldı. Balıkesir'de şehir turu da atan ve esnafa "hayırlı işler" dileyen Akşener, büyük ilgi gördü.

Vatandaşlar, Akşener'i "Meral hanım sizi çok seviyoruz", "Başkanım hoş geldiniz", "Anamız, bacımız, topuklu efe", "Başbakan Meral" tezahüratlarıyla karşıladı. Anafartalar Caddesi'nde kermes düzenleyen İnsani Yardım Vakfı (İHH) üyesi kadınlar, derneğin flamasıyla yola fırlayıp, Akşener'i etkinliğe davet etti.



Akşener, "Kermesinize katılmak isterdim ancak dardayım. Delegeler burada, onları ikna etmem lazım. Ama arkadaşlara söyleyeceğim, sizin kermesinize destek verecekler" dedi. Daha sonra Elit Asya Otel'de dinlenmeye çekilen Akşener, Balıkesir, Çanakkale ve Manisa'dan delegelerle basına kapalı toplantıda bir araya geldi. Akşener, saat 20.00'de Gala Aktivite Merkezi'nde halka açık toplantıda, partililere seslenecek.


 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku