Gündem:
BAŞBAKANIN TOKATLADIĞI GENÇ NEDEN AĞIZ DEĞİŞTİRDİ?
BAŞBAKANIN TOKATLADIĞI GENÇ NEDEN AĞIZ DEĞİŞTİRDİ?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Soma'da yaşanan iş cinayetinin ardından Soma'ya gitmişti ve protesto edilmişti. Protesto sırasında bir markete giren Erdoğan'ın maden işçisi Taner Kurucan'a vurduğu görüntüleri ortaya çıkmıştı. Taner Kurucan, Manisa Medya Tv'ye yaptığı açıklamada; daha önceki açıklamasının tam aksine Başbakan'ın kendisini dövmediğini, aslında korumalardan korumak istediğini söyledi.


Daha önce Başbakan'ın kendisine tokat attığını doğrulayan Taner Kurucan ani bir değişimle "Keşke açıklamamda Başbakan tokat attı demeseydim. Çünkü burada ben psikolojik bir baskı altında kalmıştım"dedi ve  "Marketin girişinde aslında sayın Başbakanımızın beni korumalardan korumak için uzandığını fark etmedim.

O esnada oradan bir tokat atıldı zannettim. Zaten o tokadı atan Başbakanımız değil, korumasıymış. Bunu daha sonra fark ettim (...) Başbakanın bana hakaret içeren bir söz söylediğini duymadım. Başbakana karşı provokatif eylem yapılmaya çalışılıyor. Sözler üzerinden montaj yapılmaya çalışıldığına inanıyorum. Ben katakulliye gelmişim"ifadelerini kullanarak  Erdoğan'dan özür diledi.

Ancak Taner Kurucan'ın açıklamada bulunduğu Manisa Medya TV'nin Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Polat'ın; AKP Manisa İl Teşkilatı İl Başkan Vekili ve Siyasi Hukuk İşler Başkanlığı görevinde olduğu ortaya çıktı.

Abdullah Polat; Başbakan Erdoğan'ın Manisa'da yerel seçimler için yaptığı mitingin öncesinde ilçelerde yapacağı ziyaretler ve açılışlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Tanrıverdi’nin seçim çalışmaları, seçim Koordinasyon Merkezi kurulması, basın merkezinin oluşturulması, seçim bürolarının oluşturulması, ilçe, ana kademe, gençlik kolları ve il başkanlığının seçim programlarının ele alındığı toplantıya başkanlık yapmıştı.

Taner Kurucan'ın AKP Manisa İl Teşkilatı İl Başkan Vekili ve Siyasi Hukuk İşler Başkanı Abdullah Polat'ın yönetim kurulunda bulunduğu Manisa Medya TV'ye açıklamada bulunması dikkat çekti.









ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku