Gündem:
BAŞKENTTE İKİ YERDE ÇATIŞMA, ÖLÜLER VAR
BAŞKENTTE İKİ YERDE ÇATIŞMA, ÖLÜLER VAR

Ankara'nın Altındağ Çankırı Caddesi'nde yunus ekiplerine 3 kişinin içinde bulunduğu bir araç içerisinden ateş açıldı. Bunun üzerine saldırganlar ile polis ekipleri arasında çatışma yaşandı. Saldırganlardan bir kişi ölü ele geçirilirken 2 kişi ise yakalandı. Ankara Valiliği, söz konusu şahsın psikolojik sorunları olan bir subay olduğunu açıkladı.

Ankara'da darbe girişimine katılan subaylardan olduğu iddia edilen bir kişi, elinde silahla kaçarken, polisler tarafından vurularak gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İrfan Baştuğ Caddesi Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde polis ekipleri, elinde silah bulunan bir şüpheliyi yakalamak istedi. 

Polisten kaçan şüpheli, bir vatandaşı yaralayarak otomobilini gasp etti. Yaralı vatandaşın da içinde bulunduğu otomobille Ulus istikametine giden şüpheli, Çankırı Caddesi'nde YİBA Çarşısı önünde durduruldu.

Bu sırada, içinde Mehmet Nevzat Alkan adlı vatandaşın bulunduğu başka bir aracı gasp etmek isteyen şüpheli, kaçamayacağını anlayınca Alkan'ın kafasına silah dayadı.

Polisle çatışmaya giren şüpheli, silahla vurularak gözaltına alındı. Olayda, gasbedilen ilk aracın sahibinin öldüğü, çatışmada iki polisin yaralandığı öğrenildi.

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, psikolojik sorunları olduğu değerlendirilen bir subayın gasp ettiği aracın sürücüsünü tabanca ile ateş ederek öldürdüğünü açıkladı. Valilik, söz konusu şahsın güvenlik güçleri tarafından olay yerinden uzaklaşamadan yakalandığını bildirdi. 

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada, "18.07.2016 Pazartesi günü saat 12.00 sıralarında Ulus semti Çankırı Caddesi'nde psikolojik sorunları olduğu değerlendirilen bir subay, gasp ettiği aracın sürücüsünü tabanca ile ateş ederek öldürmüştür. Söz konusu şahıs, güvenlik güçleri tarafından olay yerinden uzaklaşamadan yakalanmıştır" denildi. 


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku