Gündem:
BATMAN TERÖRE KARŞI AYAĞA KALKTI...

BATMAN TERÖRE KARŞI AYAĞA KALKTI...

Türk bayrakları ile yürüyenler, 'Kardeşliğimizi bitiremeyeceksiniz', 'Bayrak inmez, ezan susmaz', 'Vatan sana canım feda' sloganları attı.

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde dün, PKK'lı teröristlerin, zırhlı askeri aracın geçişi sırasında, tuzakladıkları el yapımı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu şehit olan 8 askerin cenazeleri memleketlerinde bugün gözyaşları ve dualarla memleketlerinde defnedilirken, Batmanlılar saat 16.00'da teröre lanet yürüyüşü düzenledi.

Batman Düşünce ve İnanç Platformu öncülüğünde gerçekleştirilen yürüyüşte, kortejin önünde Batman Emniyet Müdürü Ali Akkaplan, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş, AKP İl Başkanı Murat Güneştekin, Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar ve Yücebağ Belediye Başkanı Atilla Çetinkaya yer aldı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku