Gündem:
BAYKAL'A CEMAAT OPERASYONU
BAYKAL'A CEMAAT OPERASYONU

Deniz Baykal adına sosyal paylaşım sitesi twitter'da açılan @Deniz__Baykal isimli hesaptan son dönemde bazı polislere yönelik operasyonlara sert eleştirilerde bulunulması, hesabın gerçekten Deniz Baykal'a ait olup olmadığıyla ilgili tartışmalara neden oldu. Deniz Baykal'a yakınlığıyla bilinen CHP Antalya Milletvekili Yıldıray Sapan, Baykal'ın hiçbir sosyal paylaşım sitesinde hesabı bulunmadığını söyledi. Bu paylaşımlardan haberdar olduğunu belirten Sapan, Deniz Baykal adına paylaşımda bulunulan bu ve benzeri hesaplarla ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunacaklarını da kaydetti.

O HESAPTAKİ 'PARALEL YAPI' PAYLAŞIMLARI

@Deniz__Baykal kullanıcı adlı hesaptan yapılan konuyla ilgili paylaşımlar şöyle: "O polisler, cematçi ve paralel yapı değildir. Suçları yolsuzluk çarkını ortaya çıkarmalarıdır. Benim cep ve ev telefonum 2010 yılından beri dinleniyor. Kim dinletiyor AKP ve MİT tarafından dinleniyor. O polislerin, ellerine takılan kelepçe, bu güne kadar takılmış en onurlu madalyadır. Bu ülkede cemaat uzuntısı bir 'paralel yapı' yoktur. AKP uzantısı bir 'derin devlet' vardır. AKP devlet içinde devlet oluşturdu. Kısacası devletin bütün organlarını klonladı. Eylemlerin arkasında AKP'nin ulağı çıkar. Tutuklanan polislerin dosyasını, avukat sıfatıyla istedim. Şahsıma dosyanın gizliliğini ihlal etmemek için 'red' cevabı verildi.


Cumhuriyet Gazetesi
Anahtar Kelimeler
BAYKALA CEMAAT OPERASYONU
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku