Gündem:
BBP'de EVET'çi DESTİCİ'ye BAŞKALDIRI
BBP'de EVET'çi DESTİCİ'ye BAŞKALDIRI

"Yazıcıoğlu’nun memleketi 'SİVAS' başkaldırdı"


Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) merhum lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun memleketi Sivas’tan referandumda “evet” diyeceklerini açıklayan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’ye tepki geldi. BBP’nin Sivas İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “BBP Genel Başkanı Destici'yi kaybettik hükümsüzdür” ifadeleri yer aldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici bugün yaptığı açıklamada, “Partimiz hükümet değişikliği sisteminin dışında kalmama kararı almıştır, 'evet' demeye karar vermiştir” dedi.

 Bu açıklamanın ardından BBP Sivas İl Başkanlığı, Twitter hesabından Genel Başkan Destici’ye yanıt verdi.

“BBP Genel Başkanı Destici'yi kaybettik hükümsüzdür” denilen açıklamada şöyle denildi:

“Bu Anayasa Referandumunda da hareket olarak bir parti kararı alınmadı. Zaten bir ‘Hareket’ değilmişiz, şimdi de değiliz. Hareket tanımını hakkedecek her şey, içinde usül-metodoloji bilgisi içerir. Bu ‘usül-metodoloji bilgisi’ yoksa ‘bu hareket’te yok… Bu karar, ‘Kurullarımızdan çıkacak karara göre açıklanacak’ demelerine rağmen ‘kurullarımızdan çıkan karara göre’ açıklanmadı. Bu ‘kurulların kararını’ Divan üyeleri tarafından yapılan bolca baskılı MKYK Kararına dönüştürüp işin içinden çıkıldı. Ne olup, ne bittiği ise Genel Başkan ve Genel Başkan Yardımcılarımızda mevcut.  Bu kararı da 3-5 kişi ile alacaksanız bizlere niye dekor yaptınız, konuyu zaten akıbeti önceden belli olan biz istişâremizi yapmadık mı, Sayın Muhatabınız, BBP’lilere yönelik ‘Parti açıklamasında evet, sandıkta hayır’ beyânlı komik tavrınızı yemeyecek, ilk fırsatta kaldığı yerden devam edecektir. Sizlere artık bundan fazlasını yapsa da, bu saatten sonra dibine kadar haklıdır… ‘Genel Başkanımın yanındayım, partimin arkasındayım, şimdi birlik ve beraberlik zamanıdır’ klasik açıklamalarını yapan dostlarımıza… ‘Zaman kazanmalıyız, ayakta kalmalıyız, bir ve beraber (!) olmalıyız’ çarpık açıklaması sonuç itibarı ile kısmen doğru çıkabilir. Ama ilk anda anlaşıldığı şekli ile değil. Kimin ayakta kaldığını, kimin gerçekleşen İlâhi Hikmetlerle işinin gücünün rast gittiğini, Kimin ‘Koşgan At’a dönüştüğünü de zaman içerisinde göreceğiz.”

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku