Gündem:
BEN BÜYÜYÜNCE N'OLACAM!

BEN BÜYÜYÜNCE N’OLACAM!

Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu (TADF) önceki genel başkanlarından Kaya Boztepe’nin, bugünlerde dördüncü baskısıyla piyasaya çıkan 
TÜRKÜM DOĞRUYUM AMERİKALIYIM adlı kitabının ardından kaleme aldığı ikinci kitabı olan “BEN BÜYÜYÜNCE N’OLACAM!” da okurlarla buluştu...

Boztepe bu kariyer kitabında özellikle gençlere iş arama ve doğru işi bulma yöntemlerini anlatıyor. Kitabında aranılan eleman ve vazgeçilmez yönetici olmanın püf noktalarını açıklayan Boztepe okurlarına şans yaratma ve fırsatları imkâna dönüştürme sanatının inceliklerini açıklıyor. İletişim ağı kurmanın ve her zaman bir adım önde olmanın öneminin altını çizen Boztepe kariyer seçimi, kariyer değişikliği ve kişisel gelişimle ilgili olarak okurlarına ufuk açıp onları bilgilendiriyor.

Aynı zamanda “haberhabere.com” portalımızın da yazarlarından olan sevgili Kaya Boztepe dostumuzun yarın, yani 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 15:00’te İstanbul Hilton otelindeki “Akare Yurtdışı Eğitim Fuarı”nda, “Okul ve Meslek Seçimi” konulu bir konferans ve imza günü olacaktır.

Bu etkinliğe Boztepe’nin okurları ve özellikle kariyer planlaması konusunda kafası karışık gençlerin ve ebeveynlerin katılmalarını salık veririz.

KAYA BOZTEPE KİMDİR


22 Ağustos 1964'de Chicago, İllinois'de doğdu. Aslen Karadeniz'li olan Kaya Boztepe ailesinin Türkiye'ye kesin dönüş yapmasıyla eğitimini T.E.D. Ankara Koleji, English High School'da üniversite eğitimini ise Queens ve Baruch College'da tamamladı.


İktisat ve işletme eğitimini tamamladıktan sonra master ve doktora programına devam ederken kendisini iş hayatının içinde buldu. Aralarında birçok Fortune 500 şirketinin de bulunduğu iş dünyasında üst düzey yöneticilik yapan Kaya Boztepe, başta Wal-Mart Mağazalar zinciri olmak üzere organik, dönüşümlü ürün, arıtma ve doğal enerji projelerini başlattı. Dünyanın bir çok şehrinde bu konuda eğitim ve seminerler verdi.


Türk Amerikan Gençlik Derneği Kurucu Başkanı olan Boztepe, İlk Türk Günü Yürüyüşü başta olmak üzere, Kongre ve Senato'da Türkiye ile ilgili her alanda aktif rol aldı. Uzun yıllar New York'ta Türk radyo ve televizyonlarının yapım ve sunuculuğunu üstlendi.


Türk Amerikan Dernekleri Federasyonu Genel Kongreleri'nde en fazla Kongre Başkanı seçilen Boztepe 2 dönem üst üste Genel Başkanlık yaptı. Başkanlık yaptığı süre içerisinde en fazla Kongre üyesini ziyaret eden başkan olarak da dikkatleri üzerine çekti.

Başkanlık görevi 2012'de sona eren Boztepe, halen Alpine firmasının CEO'luk ve Planet Green New York firmasının Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini ifa etmektedir.

Spora düşkünlüğü ile de tanınan Kaya Boztepe evli ve iki çocuk babası olup yaşamını New York'ta sürdürmektedir.







Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku