Gündem:
'BEN CENAZEMDE SADECE HALKIMI İSTERİM'

BEN CENAZEMDE SADECE HALKIMI İSTERİM'

Karaciğer kanseri nedeniyle önceki gece tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Levent Kırca'nın 3 yıl önce, Tekirdağ’ın Şarköy İlçesi’nde katıldığı bir etkinlikte, öldüğünde cenazesine kimleri isteyip kimleri istemediğine yönelik açıklamaları kameralara yansımıştı.

Usta oyuncu Kırca; 27 Ağustos 2012 tarihinde Tekirdağ'ın Şarköy İlçesi'nde, Şarköy'ün Sesi Gazetesi'nin davetiyle, katıldığı programda cenazesinde yalnızca halkını istediğini belirtiyor. Kırca'nın Cumhuriyet Meydanı'ndaki sahnede kendi cenazesine yönelik açıklamaları şöyleydi:

"Gelmez demeyin gelirler bunlar arsızdır gelirler. Çünkü gelecekler vatandaşlar yuhlayacaklar, yuhlayan vatandaş fişlenecek, hadi cenaze töreninden, içeri. Cenazede tören yapmak yasaklanacak, millet cenazesini el altından kaldırmak zorunda kalacak. Böyle bir şeye bir mevta olarak alet olmak istemiyorum. Ben cenazemde bir halkımı isterim."



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku