Gündem:
BİR BOMBA SES KAYDI DAHA 'ANKET PARASI REZA'DAN'
AKP'nin anket parası Rıza Sarraf'tan


İnternete sızdırılan ses kayıtları Türkiye'nin gündemine oturmaya devam ediyor. Sızdırılan son ses kaydında Rıza Sarraf'ın AKP'ye anket parası gönderdiği öne sürülüyor.

Yolsuzluk ve rüşvet skandallarının patlak vermesinin ardından internete sızdırılan ses kayıtlarına bir yenisi daha eklendi. Haramzadeler isimli grubun yayınladığı son ses kaydında, AKP'nin yaptırdığı anketin parasının işadamı Rıza Sarraf tarafından ödendiği ileri sürülüyor.

Son ses kaydı videosunda önce Zafer Çağlayan'ın özel kalemi olduğu belirtilen Mehmet Sarı'nın Rıza Sarraf'a, "Üstad 352'imiş. Selam, saygılar. Mehmet Sarı" şeklinde bir mesaj attığı öne sürülüyor.

"SAAT BİRDE 352 BİN TL YOLLA... ANKET YAPACAKLAR AK PARTİ'YE..."

Videoda daha sonra Rıza Sarraf ile Abdullah Happani arasındaki telefon görüşmesi başlıyor. Ses kaydında Sarraf, "Abdullah, saat birde 352 bin TL Conrad Otel'e yolla" talimatını veriyor. Sarraf daha sonra paranın anket için AKP'ye gönderileceği söylüyor. Sarraf'a ait olduğu iddia edilen ses, "Mehmet Sarı var... Mehmet Sarı'ya versinler danışmanı... Anket yapacaklar bu AK Parti'ye" diye konuşuyor.

Bu konuşmanın ardından videoda Mehmet Sarı'nın Rıza Sarraf'a gönderdiği bir kısa mesaja yer veriliyor. Sarı'nın "Üstad ilgili konuyu hatırlarmak için mesaj atmışım. Selam, saygılar. M" ifadelerini kullandığı öne sürülüyor. Sarraf'ın da bu mesaja, "Ok çocukları önlendirdim" yanıtını verdiği belirtiliyor.

Mesajların ardından kurye olduğu iddia edilen kişiler arasındaki konuşmalara yer veriliyor.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku