Gündem:
BİR BOMBA SES KAYDI DAHA 'BAŞBAKAN, ZEKERİYA ÖZ'DEN YARDIM İSTİYOR'
BİR BOMBA SES KAYDI DAHA "BAŞBAKAN, ZEKERİYA ÖZ'DEN YARDIM İSTİYOR"

Bomba ses kaydı: Erdoğan, Zekeriya Öz’den yardım istiyor.

Başçalan’ın yayınladığı son ses kaydında, Başbakan Erdoğan yolsuzluk operasyonunu durdurmak için Zekeriya Öz’e adam gönderiyor.

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen yeni bir ses kaydı yayınladı. Ses kaydında Başbakan Erdoğan oğlu Bilal Erdoğan'ı arıyor ve THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun yolsuzluk operasyonunu durdurmak için Zekeriya Öz'le görüşmesini istiyor.

17 Aralık saat 11.44′te, gerçekleşen konuşmada Erdoğan, oğlu Bilal’den THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu üzerinden Savcı Zekeriya Öz‘e ulaşarak kendisinden operasyonun durdurulmasını istemeye çalışıyor.

Bilal ise “Babacığım, o  demek ki bunlarla çalışıyor” diyor, Başbakan Erdoğan ise “O onlardan zaten canım” diyor.
Saat 15.39′da yapılan ikinci görüşmede Bilal, Hamdi Topçu’yla görüştüğünü söyleyerek, Hamdi Topçu ile Savcı Öz’ün akşam görüşeceğini söylüyor. Zekeriya Öz'ün telefonda Hamdi Topçu’ya verdiği “Haberim yok, dosya dolu” sözlerine ise Başbakan Erdoğan, “Yalan söylüyor, hem haberim yok diyor, hem dosya dolu diyor” diyerek tepki gösteriyor.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku