Gündem:
BİR BOMBA SES KAYDI DAHA 'GEÇMİŞİNİ S.KER ATARIM'
"GEÇMİŞİNİ S.KER ATARIM"

'Erdoğan Nuh diyor, peygamber demiyor!'


Gezi Parkı direnişinde büyük tepki toplayan polisin sert müdahalesi ile ilgili şok bir ses kaydı yayınlandı. Dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler, telefonda direnişçilerin açıklama yapmasına bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından izin verilmediğini anlatıyor. Güler, Gezi Parkı direnişçileri için ağıza alınmayacak küfürler de ediyor.

Haramzadeler isimli Twitter hesabı bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili bir ses kaydı daha yayınladı. Ses kaydındaki iddialara göre, Muammer Güler'e ait olduğu iddia edilen ses, Gezi Parkı direnişçilerinin parkta sadece basın açıklaması yapıp çıkmak istediklerinin kendilerine iletildiğini belirterek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın buna izin vermediğini anlatıyor. Cemal Kayoncu ile telefonda konuşan Güler, "Dediler ki 'girelim basın açıklamamızı yapalım çıkalım kardeşim' yok abi, nuh diyor peygamber demiyor" ifadelerini kullanıyor.

ERDOĞAN'IN 'TEKEL İŞÇİLERİ GİBİ OLUR' KORKUSU

Güler'e ait olduğu öne sürülen ses, "Başbakan'ın kafasında şey var, Tekel işçileri geldiler Ankara'da bir daha çıkmadılar ya buradan, buradan da çıkmazlar gibilerinden..." diyor. Türkiye geneline yayılan direnişi de anlatan Güler, "Sen çektiğimizi bir görsen... Şu anda Türkiye'nin 32 tane ilinde eylem var abi. Ankara'da şu anda görsen her şey herkes ayakta" ifadelerini kullanıyor.

GÜLER'DEN DİRENİŞÇİLERE KÜFÜR

Ses kaydının Erdoğan ile ilgili bölümlerinin dışında ise Muammer Güler'e ait olduğu iddia edilen ses direnişçiler için "Abicim gelsin bağırsın çağırsın s... olup gitsin ya" ifadelerini kullanıyor. Güler'in Gezi Parkı için, "Abicim kim kalıyorsa kalsın, iki gün sonra kulaklarından tutar geçmişini s.. atarım onların" diyor. Güler'in "Bu gece kalır yarın kalır ne kadar kalacak abicim. Sabaha karşı vallahi kulağından tutup atarım vallahi, s...." ifadelerini kullandığı öne sürülüyor.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku