Gündem:
BİR ERDOĞAN KLASİĞİ: 'SEÇİM GÖZYAŞLARI'
BİR ERDOĞAN KLASİĞİ: 'SEÇİM GÖZYAŞLARI'

Arnavutluk’un Başkenti Tiran’a bağlı Preza'da köyünde açılan Tarihi Kaleiçi Camii'nin açılışında Aziz Mahmut Vakfı İşkodra İmam Hatip Okulu öğrencileri tarafından seslendirilen 'Biz kısık sesleriz' şiiri ve ilahiler nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Aile Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam gözyaşlarına hakim olamadı. 

Miting havasında yapılan Preza’da Tarihi Kaleiçi Camii’nin açılışında yaklaşık 8 bin kişi katıldı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş'un selamlama konuşması da yaptığı törende, açılış kurdelası kesilmeden önce Emine Erdoğan engelli bir çocuğun yanına giderek bir süre sohbet etti.

Törende, Tiran Müftüsü Ülli Gurra günün anlamına Erdoğan'a Preza camisinin fotoğrafı olan bir tablo hediye etti.



'Yiğit adam İşkodra sizinle gurur duyuyor', 'Müslüman'ların gururu Recep Tayyip Erdoğan', 'Yeni Türkiye Balkanlar'a ümit ve cesaret verdi' yazılı pankartlar dikkat çekerken Prezadalılar Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.

Törende, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez dua ettirirken, Dünya Bektaşi Liderliği Başdede Hacı Dede Edmond Brahimaj da açılış kurdelası kesenler arasında yeraldı.

SOSYAL MEDYADAKİ O CAPS'LER HAKLI ÇIKTI

Önceki seçimlerde, sosyal medyada Erdoğan'ın ne zaman ağladığını gösteren bir tablo paylaşım rekorları kırmıştı. Erdoğan'ın genelde seçim öncesi zamanlarda ağladığını, seçim olmadığı yıllarda ağlamadığını gösteren tablonun son satırında "2015 genel seçim öncesi ?? Ağlayacak" diye yazılmıştı.

Ve o tablo doğru çıktı. Erdoğan yine seçimlere az bir süre kala gözyaşlarına "hakim olamadı."




 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku