Gündem:
BİR ŞEHİT ANASINDAN MAFYAYA TOKAT

BİR ŞEHİT ANASINDAN MAFYAYA TOKAT

Daha önce barış imzacısı akademisyenleri tehdit eden ve 1 Kasım seçimleri öncesinde de "Oluk oluk kan akıtacağız" diyen Sedat Peker, referandumda 'Hayırdiyenleri de tehdit etmişti.

Peker, "Referandumu yapmamak adına sokaklara çıkan birileri olursa onları sokaklarda bekliyor olacağımızı şimdiden özellikle söylemek isterim" ifadelerini kullanmıştı.

Peker'e yanıt ve tepki hiç beklemediği yerden geldi. Şehit annesi Pakize Akbaba'nın sosyal medyaya yüklenen videosunda Akbaba şunları söylüyor:

Sedat Peker hayır diyenleri tehdit ediyormuşsun. Sana oğlum da diyemiyorum çünkü mafyasın. Mafyalığına mı güveniyorsun. Ben hayır diyorum bana ne yapacaksın ben şehit anasıyım. Ne yapacaksın bana. Sen benimle tabuta mı sarıldın. Benim oğlum nişanlıydı düğünü olacaktı. Sen ne hakla beni tehdit edersin. Ben de seni tehdit ediyorum. Hakkım haram olsun sana.



ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku