Gündem:
BİRİ ERDOĞAN'A ŞU GEZİ'Yİ ANLATSIN ARTIK
Erdoğan'dan '31 Mayıs' öncesi çok ağır sözler 

"GEZİCİLER DİKİLİ AĞACI OLMAYANDIR"

Fikrin, düşüncenin olmadığı yerde şiddet vardır. İşte bu geziciler var ya geziciler onlar fikri olmayandır. Onlar düşüncesi olmayandır. Onlar dikili bir ağacı olmayandır. İşte siz öyle bir gençlik olmayacaksınız. Siz kalemle konuşacaksınız.

Diyarbakır’da gördünüz değil mi? 23 Nisan’da yavrular dağa kaçırıldı. Ne dediler aileler BDP’lilere, “Sizin çocuklarınız ABD’de İngiltere’de okurken bizim evlatlarımız dağa kaçırılıyor.”

Onlarda milli ve manevi değerler yok. İşte cemaat görüntüsü altında kan emici istismar yapılanmalarına maalesef açık oldular. Bir yıl önce bunu provasını İstanbul’da yaptılar. Büyük Türkiye’yi durdurmak için gençleri kullandılar.

Çözüm sürecini sabote etmek için gençleri kullandılar. Kadıköy’ün duvarlarında zulüm 1453’te başladı yazıyordu. Bunu yazan köksüz ve hain bir zihniyetin karanlık hedefleri için kullanılan gençlerdi. O gençlere bayrağımızı bile yaktırdılar. Gençlerin üzerinden Türkiye’ye tuzak kurmak istediler.

Mısır’daki gençleri de tahrik ettiler. Esmamızı şehit ettiler. Ukrayna’da da gençleri tahrik edip sokağa döktüler ve ülkeyi ne hale getirdiler. Türkiye’de bunu başaramayacaklar. Çünkü Türkiye’de 1453’e, 1071’e sahip çıkan bir gençlik var. Türkiye’de bayrağına vatanına istiklaline ve istikbaline aşık bir gençlik var. İşte o gençliğin sabrı o tuzağı bozdu dağıttı. Yine o tuzağı canlandırmak istiyorlar.

Artist, sanatçı görünümünde bir takım müsveddeleri yeni acılar yeni ölümler yaşansın diye isyan çağrıları yapıyorlar. Ama bu gençlik bu çağrılara asla kulak asmayacak. Onlar şiddet dese de siz fikirlerinizle cevap vereceksiniz.

Bir de bildiğiniz gibi son 3-4 yıldır bir olayla karşı karşıyayız. Cemaat adı altında örgütlenen örgüt hırsını ülkesinin çıkarlarının üzerinde gören istismarcılara karşı lütfen dikkatli olun. Temel referansları çarpıtarak kirli örgüt çıkarları ve hatta ülkesine ihanet için kullananlara fırsat tanımıyoruz sizler de tanımayın.

Kuranı Kerim’i Hz. Peygamberi dahi kendilerine alet edecek kadar alçalanlara itibar etmeyin. Sahte şeyhlere hocalara asla inanmayın prim vermeyin. Unutmayın bize Allahımız yeter. Bize Peygamberimiz yeter. Bize kitabımız Kuran’ı Kerim yeter. “Pensilvanya’daki zat dediyse doğrudur” diyen bir mantık bir Müslümanın mantığı değildir. Zira sevgililer sevgilisi peygamberimiz dediyse doğrudur.

AKLINI SOSYAL MEDYAYA TAKTI

"TWITTER'IN, F
ACEBOOK'UN ESİRİ OLMAYIN"

Sizin ilminiz ve ferasetiniz inşallah bu oyunları bozacaktır. Ülkesine ihanet eden hainleri vatanseverlerden ayırın. Sizlerin de sahtekarların tuzağından uzak kalmanızı önemle rica ediyorum. Lütfen modern iletişim imkanlarını bilgisayarı interneti muhtemel tehlikelerini görerek buna karşı dikkatli olarak kullanın. Twitter’ın, Facebook’un, Youtube’un esiri asla olmayın. İnternetin getirdiği görsel çılgınlıklara sanal ilişkilere teslim olmayın.

İnşallah seçme ve seçilme yaşını 18’e indirmemiz gerekiyor. Almanya’da Hollanda’da oluyor. Orada oluyorsa Türkiye’de neden olmasın. Bakıyorsunuz bir MHP’li yetkili, “parlamentoyu çoluk çocuğa mı teslim edeceğiz” diyor. Ben ülkücü gençliğe, MHP’ye gönül veren gençliğe de sesleniyorum. Size güvenmeyen bu zihniyetin peşinden nasıl gidiyorsunuz diyorum.

Tarihten aldığınız güçle geleceği şekillendirme kararlılığı içinde olmanızı sizden rica ediyorum. Lügatinizde vazgeçmek kavramı geri adım atmak kavramı olmasın. Fethe fetih ruhuna İstanbul’a sahip çıkın.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku