Gündem:
BU İLLERE GİDEMEYECEKLER
YOĞUN SEÇİM PROGRAMI

Yoğun seçim programı nedeniyle Başbakan Erdoğan 7, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 15 ili gezemeyecek.

Başbakan Erdoğan, yoğun programından dolayı Doğu ve Güneydoğu'da Ardahan, Kars, Iğdır, Muş, Şırnak, Hakkari ve Tunceli illerine gidemeyecek. Başbakan Erdoğan, AKP'nin seçim mitinglerini 22 Şubat Cumartesi Sivas'ta başlatacak ve aynı gün Yozgat'ta bir miting düzenleyecek. 23 Şubat Pazar günü ise Başbakan Erdoğan, Afyonkarahisar ve Kütahya'da vatandaşlara seslenecek.

ERDOĞAN'IN GİDEMEYECEĞİ 7 İL

AKP Genel Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş'ın yaptığı açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan 51 ile gidecek. Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da sadece Ardahan, Kars, Iğdır, Muş, Şırnak, Hakkari ve Tunceli'ye gidemeyecek. Başbakan'ın zaman darlığından gidemediği illere ise AKP Genel Başkan Yardımcıları ile Bakanlar gidecek.

KILIÇDAROĞLU DA 15 İLE GİDEMEYECEK

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ise mitinglerin ilkini Şubat ayının son günü Eskişehir'de yapacak. Hem Başbakan Erdoğan hem de Kılıçdaroğlu yerel seçimlere çok kısa bir süre kalmasından dolayı günde 2 ya da 3 şehre gidecek.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da yerel seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa, Batman, Siirt, Hakkari, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Ardahan, Muş, Van, Mardin, ve Şırnak'a gidemeyecek.



Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku