Gündem:
BU KRATER AY'DA DEĞİL, ANKARA'DA
BU KRATER AY'DA DEĞİL, ANKARA'DA

Ankara'yı dün etkisi altına alan sağanak yağışın ardından Batıkent metro istasyonunu su bastı. Bugün de yine Batıkent'te İlkyerleşim Mahallesi'ndeki 1237 Sokak'ta çökme meydana geldi.

Batıkent Metro İstasyonu'nun tavanının su alması nedeniyle platform üzerindeki yolcular zor anlar yaşadı. Metro istasyonunda beklerken şemsiye açan vatandaşların fotoğrafları Twitter'da da paylaşıldı.

Başkent'teki sağanak yağış hayatı olumsuz etkilerken, Batıkent İlkyerleşim Mahallesi'ndeki 1237 Sokak'ta da çökme meydana geldi.

KEÇİÖREN'DE YOLLAR SULAR ALTINDA KALDI

Ankara'da Keçiören'de sağanak yağış nedeniyle yollar sular altında kaldı.

Saat 13.30 sıralarında başlayan sağanak yağış nedeniyle Keçiören Kuyubaşı Stadı önündeki cadde sular altında kaldı. Araçlar yollarda kalırken bazı ev ve iş yerlerini su bastı.

"SORUMLULUK BÜYÜKŞEHİR’DE"

Bu arada Yenimahalle Belediyesi yetkilileri 1237. Sokak’ta meydana gelen çökme ilgili olarak, “Çökmenin 1237. Sokak’ta olması Yenimahalle Belediyesi’ni zan altında bırakmıştır ancak kanunen 12 metreden büyük sokaklar Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundadır. Biz sorumluluğumuz alanında olmamasına rağmen vatandaşlarımızın zarar görmemesi için, boşluğu dolgu malzemesi ile doldurduk” açıklaması yaptı. 


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku