Gündem:
'BU SEÇİMİ MHP KAYBETMEDİ, DEVLET BAHÇELİ KAYBETTİ'
'BU SEÇİMİ MHP KAYBETMEDİ, DEVLET BAHÇELİ KAYBETTİ'

Türkücü İsmail Türüt, 1 Kasım milletvekili genel seçimlerinde 2 milyona yakın seçmen kaybedip yüzde 12 oy alan MHP’yi “Yeter ama ya” diye eleştirdi. Türüt, "Ben derdimi anama izah edemiyorum, beni doğuran anama partimi izah edemiyorum" dedi.

Vahdet gazetesinden Muhammet Erdoğan’a konuşan Türüt, şunları söyledi:


“Bu seçimi MHP kaybetmedi, Devlet Bahçeli kaybetti. Bunun izahı bu. Bu dava bunu hak etmiyor. Milletin istediğini anlayamadın mı zaten iktidar olamazsın. Milletin derdini anlayacaksın. Bunlar anlayamadılar. Milletin, AK Parti’den çok fazla razı olduğu için onlara oy verdiği falan yok. Devlet Bahçeli’nin tutumu, ‘ona olmaz, buna olmaz’ e ne olur kardeşim? Olan şeyi koy ortaya. Ortaya koyduğun bir şey de yok. Böyle bir şey olamaz. Ben derdimi anama izah edemiyorum, beni doğuran anama partimi izah edemiyorum. Başkasına nasıl anlatayım? Bunun özeti bu. Şunu da söylemek istiyorum. Bu milletten Allah razı olsun. Ne olursa olsun üç hilali yere düşürmedi” diye konuştu.

“BİZE BİR LİDER LAZIM”

“Bu ülkede eğer MHP bir yere gelmek istiyorsa öncelikle Devlet Bahçeli ve mevcut yönetim gitmeli, yerine yeni yönetim yeni başkan gelmeli” ifadelerini kullanan Türüt, “Bu iş geçti, tamam. Bizim şimdi silkinip kendimize gelmemiz için bu yönetimin değişmesi gerekiyor. Başka bir yolu yok. Devlet Bey, saygınlığını koruması için çıkıp, ‘Benden bu kadar’ demesi lazım. Millet MHP’ye hayır demiyor, size hayır diyor. Kaybeden sizsiniz. Bunun altını çizmek lazım. Bize bir lider lazım. Birçoğunu da çok severim. Ancak hiç kusura bakmasınlar. Şu anki mevcut kadronun hiç birisi olmaması lazım. Ben onların yerinde olsam bunu kendi elimle yaparım” şeklinde konuştu.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku