Gündem:
BU YARATIĞI NİTELEYECEK SIFAT YOK!
BU YARATIĞI NİTELEYECEK SIFAT YOK!

Milli Eğitim Müdürü'nden Atatürk'lü skandal Ramazan paylaşımı

Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan, Ramazan ayının başlaması dolayısıyla sosyal paylaşım sitelerinde bir mesaj paylaştı.

Üzerinde Atatürk’ün fotoğranın bulunduğu “SICAK DİYE ORUÇ’U BOZMAYIN BURASI DAHA SICAK. K. ATATÜRK” yazılı mesajı takipçileriyle paylaşan Mustafa Karaaslan kamuoyunun yoğun tepkisini çekti.




Bursa İnegöl İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Karaaslan’ın Atatürk’ü cehennemdeymiş gibi gösteren bu skandal paylaşımı eğitim camiasını ayağa kaldırdı.

Bursa Eğitim-İş Şube başkanı Özkan Rona, “Bu ülkenin kurucu önderine karşı yapılan bu saygısızlığı asla kabul etmiyoruz. Bursa Valisi’ni bu alçakça paylaşımı yapan sosyal medya hesaplarından daha önce de Atatürk ve İsmet İnönü’ne hakaret içeren paylaşımlarda bulunan söz konusu şube müdürünü derhal görevden almasını bekliyoruz. Olayla ilgili suç duyurusunda bulunacağız ve hukuki tüm girişimlerde bulunacağız” dedi.

VALİLİĞE BİLGİ VERİLDİ

Eğitim camiasını ayağa kaldıran skandal mesajın üzerine Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından inceleme başlatıldı. Yapılan incelemenin sonuçlarının Bursa Valiliği’ne iletildiğini belirten İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer, “Bakanlığımıza ve valiliğimize gerekli bilgileri verdik. Mağdur arkadaşımız, savunmasında hesabının ele geçirildiğini beyan etti ve savcılığa suç duyurusunda bulundu” dedi.


Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
Alper poyraz 9 yıl önce

Tarihten tarihinden habersiz ve milli eğitim müdürü.Cahil ve başarısız insanların hakketmedikleri makamlara atanması son dönemde had safhada.Bence koyun güdemez bu mahluk....

Misafir Avatar
Hakkı ÇOBAN 9 yıl önce

i̇negöl milli eğitim md olan sen(kimsen)atatürk ve silah arkadaşlarının mücadelesi sonunda o kutsal makama geldiğini önce öğren,sonrada kime yalakalık yapacaksan yap.orası ağır bir makamldır,sen ve senin gibiler hafif gelir

Misafir Avatar
ates 9 yıl önce

boşuna oruç tutuyor yazıklar olsun atama dil uzatmis

Misafir Avatar
Zihni Arslan 9 yıl önce

Bu kafaya sahip olan yaraatıklar Kurtuluş Savaşı devam ederken manlülkeyi kurtarmak için canını dışına takarak savasirken düşman
la işbirliği yapmışlardır.
Tanrım islah etsin.

Misafir Avatar
ali özcan 9 yıl önce

eğitim cehaleti alır eşşek lik bakidir. örneğinde olduğu gibi.

Misafir Avatar
musa karaaslan 9 yıl önce

zamanenin müdürleri

Misafir Avatar
Lutfi Aktaş 9 yıl önce

Bizler yanmaya gönüllüyüz. ''Ben yanmasam,sen yanmasan nasıl çıkarız karanlıktan aydınlığa .'' Cehennemde henüz sırtımız ısınmadı.Yaratanla problemimiz yok

-Beğenmedim(0)
Misafir Avatar
HALİL KAYA 9 yıl önce

alçaklık parayla değil.

Misafir Avatar
AHMET CENGİZ AYDINGÜLER 9 yıl önce

Okumayacağını tahmin ediyorum ama yazmaktan kendimi alamadım ucuz dönemim pespaye kahramanı..Sıra sende bir sonraki masaya geçebilmek için Atatürk'e saldır din üzerinden.Cehennem kapısı ulaşmak isteyip de ulaşamayacağın kapı olsun ,Ramazan sebei ile oruç beni sen gibilere karşı engelliyor ileri gidemiyorum yazılarımda..Ama sen böyle düşün istersen Ramazan sonrası duygularımı hayal et olur mu?
Allah senin .....Tuttuğun oruç da gavurun olsun İnşaAllah..

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku