Gündem:
BULGARİSTAN'DAN ERDOĞAN'A AĞIR SÖZLER!

BULGARİSTAN'DAN ERDOĞAN'A AĞIR SÖZLER!

Suriye Arap Haber Ajansı SANA'nın haberine göre Bulgaristan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Krasimir Karakaçanov “Recep Tayip Erdoğan yalancı ve düzenbazdır. Tehlikeli ve yıkıcı bir politika izleyen Erdoğan, kafa kesenlerin Suriye topraklarına girmelerinin de temel sorumlusudur.” ifadesini kullandı.

SANA'nın haberi aynen şöyle;

Bulgaristan Parlamentosu Başkan Yardımcısı Krasimir Karakaçanov Suriye’de ‘muhalefeti ılımlı ya da radikal olarak ayırmanın tamamen bir alay konusu olduğunu’ belirtti.

Bulgar BTV Kanalına açıklamasında Karakaçanov; Avrupa devletlerini ‘Suriye’de gerçekten olup bitenleri bilmelerine rağmen görmezden gelip kendilerine yalan söylemeye son vermelerine’ çağırdı.

Karakaçanov Suriye’de muhalefet olarak adlandırılanların büyük bir kısmının IŞİD ile temsil olduklarını belirtti. Dolayısıyla Avrupa devletlerinin çifte standartlı tutumlarından vazgeçip gerçekleri olduğu gibi kabullenip mantıklı bir tutum sergilemeleri gerektiğini ifade eden Karakaçanov; savaşın sadece Suriye’de değil, ‘Arap baharı’ adını verdikleri olayların yaşandığı Mısır, Libya, Yemen, Tunus ve daha başka tüm ülkelerde yaşandığına vurgu yaptı. Karakaçanov ‘Arap baharı’ yada daha başka adlandırmalar altında provoke edilip desteklenen bu olayların radikallik ve terörden başka bir şey olmadığını söyledi.

Rusya’nın Suriye’deki operasyonlara ilişkin NATO ülkeleri ve daha başka yetkililerin açıklamalarını da eleştiren Karakaçanov; Suriye’de savaşın dört yıldan fazla süredir devam etmesiyle mülteciler konusunda seslerini çıkarmayan kimi yetkililerin şimdi IŞİD ile temsil olan ‘ılımlı muhaliflerin’ ağır kayıplara uğratılmalarıyla histerik bir hal aldıklarına dikkat çekti.

Karakaçanov kendi değimiyle Suriye’de krizin alevlenmesi ve terörün yayılmasında temel bir role sahip Türkiye’deki rejimin Rus uçakların hava sahasına geçmeleri konusundaki açıklamalarının mantıkla ilgisi olmadığını belirtti.

Karakaçanov; “Recep Tayip Erdoğan yalancı ve düzenbazdır. Tehlikeli ve yıkı bir politika izleyen Erdoğan, kafa kesenlerin Suriye topraklarına girmelerinin de temel sorumlusudur..” ifadesini kullandı.

ABD ve taşeronlarının Suriye halkını dize çöktürmede başarısız kaldıklarını belirten Karakaçanov; Suriye Cumhurbaşkanı Beşşar el Esad’ın müttefikleri Rusya, Çin ve İran’ın yardımlarıyla muazzam bir direniş sergilediğini ifade etti.



SANA-Suriye Arap Haber Ajansı
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
AHMET HALIL ERSIN 9 yıl önce

HER HAVLAYAN KÖPEGE VEYA KÖPEK SOYUNA ;
CEVAP VERMEYI ;
TÜRK OLMANIN ASALETINE YAKISTIRMAMAMIZA RAGMEN ;
BEYNELMINEL ! DEVLETLER ARASI ;
PRESTIJ VE COGRAFI KONUMUMUZ !
TARIHSEL GECMISIMIZ ITIBARILE ;
BAKIS ACISIYLA
TÜRKLÜK VE TÜRK OLMANIN !
INSANI VE MILLI SEREF VE GURURUNU ;
DAHA DÜNE KADAR ;
KAPIMIZDA BESLEDIGIMIZ ;
ASIRLARDIR AC KÖPEK OLAN ;
BULGARISTAN GIBI ;
PIS KOMINIST !
SEVIYESIZ ! KARAKTER YOKSUNU BIR MILLETIN ADAMINA ;
TÜRKIYEMIN CUMHURBASKANI MAKAMINA ;
LÄF SÖYLETILIYORSA ! ?
BURADA ;
TARIHI BIR UNUTKANLIK VE SEVIYESINI !
HAYASIZLIK VE SEREFSIZLIGIN SINIRINI ASAN ;
NE OLDUGUNU BILMEMEK !
HATIRLAMAMAK VE KARAKTERSIZ CINGEN BIR HALKIN TEMSILCISI OLDUGUNU ORTAYA KOYMALARINA ;
SEBEP OLUNAN VE TÜRK VE TÜRK OLMAYA YAKISMAYAN BIR DURUM VAR DEMEKTIR !
YÜCE TÜRK MILLETIMIN ;
HICBIR IDARECISI VEYA DEVLETIMIZIN TEMSILCISI ;
BU DERECE ASAGILANMAMIS !
DOLAYISIYLE TÜRK OLMA ITIBAR
VE SEREFINI KIRLETMEYE VESILE OLMAMISTIR !
BURADA BÜTÜN INCELIK VE PIS BULGARIN ;
DAYAN

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku