Gündem:
BUNU ANCAK BİR SOYSUZ YAPABİLİR
BUNU ANCAK BİR SOYSUZ YAPABİLİR

Menemen’de Ata’ya büyük saygısızlık

İzmir’in Menemen İlçesi’ndeki Kemal Atatürk Parkı’nın girişindeki ismini yazılı olduğu tabeladaki bazı harfler, kimliği belirsiz kişiler tararafından sökülerek Ata’ya saygısızlık yapıldı.

CHP’li Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, bu çirkin olayı kınarken, tabela yarım saat içinde yenisiyle değiştirildi.

Koyundere ile Asarlık Mahalleri arasındaki Kemal Atatürk Parkı’nının 3 girişinde bulunan, tak şeklindeki, isminin yazılı olduğu tabellardan biri dün (salı) saat 19.30 sıralarında kimliği belirsiz kişi veya kişilerin saldırısına uğradı.

Tabelaki ’K’ ve ’E’ harfleri ile ’Parkı’ kelimesi söküldü. Bu durum sosyal paylaşım sitelerinden paylaşıldı. Bazı vatandaşlar da Ata’ya yapılan bu saygısızlığı belediyeye bildirdi. Bunun üzerine Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’in talimatıyla tabela yarım saat içinde yenisiyle değiştirildi.

Başkan Şahin, sosyal paylaşım sitesi Facebook’taki sayfasından Atatürk’e yapılan saygısızlığı kınadı. Şahin paylaşımında, "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yapılan bu saygısızlığı kabul etmemiz söz konusu olmamakla beraber, yapılan bu çirkin hareketi kınıyoruz" yazdı.

 






Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku