Gündem:
BURSA NUTKUNU DAĞITAN ÖĞRENCİYE SORUŞTURMA AÇAN OKUL MÜDÜRÜ BAKIN HANGİ PARTİNİN ADAYI!

BURSA NUTKUNU DAĞITAN ÖĞRENCİYE SORUŞTURMA AÇAN OKUL MÜDÜRÜ BAKIN HANGİ PARTİNİN ADAYI!

Atatürk’ün Bursa Nutku’nu dağıtan bir öğrenciye soruşturma açtığı iddiasıyla gündeme gelen Okul Müdürü Halim Uçar, Uşak CHP’den 3. Sıra Milletvekili adayı oldu. Halim Uçar'ın adaylığı, YSK'nın açıkladığı kesinleşen milletvekili aday listesinin yayınlanmasıyla da kesinleşmiş oldu.

2010 yılında, Orhan Dengiz Anadolu Lisesi’nde okuyan bir grup öğrenci, okulda 1933 tarihli Bursa Nutku'nun yer aldığı bir broşürleri dağıtmış, ardından da Okul Müdürü Halim Uçar’ın Bursa Nutku’nu dağıtan öğrencilere soruşturma açtığı haberleri medyada yer almıştı.


"NERENE BATTI"


Dernek üyeleriyle birlikte sokaklarda halka Atatürk’ün Nutku’nu dağıtan kişilerden biri olan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Uşak Şubesi Başkanı Ercan Uzun, o dönem Halim Uçar'a “Okul müdürü olacak zata soruyoruz; Atatürk’ün Bursa Nutku seni neden rahatsız etti ve nerene battı?” diyerek tepki göstermişti. Müdür Halim Uçar iddialara  o dönemde sessiz kalmayı tercih etmişti.


Yerel haber sitesi usakport.com'un haberine göre, geçtiğimiz hafta konuyla ilgili çıkan son haberler üzerine de bir açıklama yapan Halim Uçar, Bursa Nutku’nu toplatma gerekçesini, “Öğrencimin fişlenmesini önlemek için yaptım” diyerek açıkladı.


İSTİFA EDEN İSMET AKIN'IN YERİNE ADAY OLDU


Uşak CHP’de ,eski MHP’li Ali Erdoğan'ın 1 Kasım seçimlerinde 2’inci sıradan vekil adayı yapılmasıyla birlikte, daha önce 2. sıra  adayı olan İsmet Akın 3. sıraya kaydırılmıştı. Bu gelişmeye tepki gösteren İsmet Akın adaylıktan istifa etmişti.

İstifa eden Akın'ın yerine, CHP Uşak'ta 3. sıradan Halim Uçar aday olarak gösterildi.





ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku