Gündem:
CAMİ'de CUMHURİYET GAZETESİNİ YIRTARAK VAAZ VERDİ!
CAMİ'de CUMHURİYET GAZETESİNİ YIRTARAK VAAZ VERDİ!

Cumhuriyet düşmanı imam


Türkiye'de yüzbinlerce insan açlık sınırında yaşarken, çalışabilen nüfusun üçte biri işsizken, 1 milyon liralık araçla dolaşan Diyanet İşleri Başkanının imamları da camilerde siyasi vaazlar veriyor.

Bunun son örneği de, Facebook, Youtube sayfalarıyla, kendisinden bir fenomen yaratmak isteyen İstanbul Esenyurt Büyük Osmanlı Cami imamı Yasin Gündoğdu.

"Bir Müslümanın kızının Facebook'ta 5 bin takipçisi var. ne kadar sosyal kız be", "İslam'da dinler arası diyalog diye bir şey olamaz. Çünkü İslam, son gelen din olarak diğer dinleri tanımıyor", "Ben de dua ediyorum, Allah belanı versin. Al sana dua" sözleri nedeniyle paylaşım rekorları kıran İmam Gündoğdu'nun son vaazındaki hedefi Cumhuriyet gazetesiydi.

İmamların ne kadar siyasete bulaştıklarının açık bir örneğini sergileyen Büyük Osmanlı Cami imamı Yasin Gündoğdu'nun sözleri şöyle:

Tamam elin gavurunu anladık, yaptı pisliğini, terbiyesizliğini... Ya bizim gavurlara ne oluyor? Elin gavuru bunu yapıyor da sana ne oluyor kardeşim. Bunu Türk topraklarında dağıtma gayretine giriyorsun. Amacın ne... Müslümanların sabrını mı sınıyorsun?

Acaba dedim, uygun böyle cemaate gösterbileceğim bir şeyini bulabilecek miyim? En uygun bunu buldum. Aşağılık insanlar bunlar, ama basın özgürlüğü...

Demogojiyi görüyor musunuz?

Türkiye'de yayın yapıyorsun. Bu ne rezilliktir ya... Ne büyük hakaret yapıyorsun Müslümanlara... Sana karşı basın özgürlüğümü kullanıyorum. Para verip gazete bayisinden almadım, Elhamdürillah bugüne kadar İslam düşmanlarına bir kuruşum nasip olmadı.

Sizin de nasip olmasın, dikkatli olun. 'Okumak için alayım...' Sen okursun, yutmazsın zokayı, atarsın bir kenara. Hanım gelir bir tabak sararken, çocuğun görür, oradaki o haber beynine yer edinir. Amaç bu zaten.

Bardak mı kırılmasın, iman mı kırılmasın. Ey millet uyanın.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku