Gündem:
CHP'nin SERTEL KUMPASÇILARI DİSİPLİNDE!
CHP'nin 'SERTEL' KUMPASÇILARI DİSİPLİNDE!

Sözcü'den Başak Kaya'nın haberine göre CHP Merkez Yönetim Kurulu 4,5 saat süren bir toplantı yaptı. Toplantı sonucu, CHP İzmir milletvekili adayı Atilla Sertel’in adaylığının düşürülmesi için YSK nezdinde itiraz eden 3 CHP’linin, kesin ihraç istemiyle Yüksek Disiplin Kurulu’na sevkedildiği öğrenildi.

Toplantıda bu itirazın kabul edilemez olduğu ve partililik ahlakıyla bağdaşmadığı vurgulanırken, Sertel’in Basın İlan Kurumu'ndaki görevinden ayrılmamış olmasının bir ihmal olarak değerlendirileceği, ancak ön seçimden çıkan bir partilinin şikayet edilmesinin de doğru olmadığı tespiti yapıldı.
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
necdet karakurum 9 yıl önce

nasil güveni̇p oyunu verecek vatandaş ne zaman bi̇tecek bu ki̇rli̇ oyunlar oy vermek i̇çi̇nden geleni̇ni̇z varmi yazik yazik yazik

Misafir Avatar
turan manduz 9 yıl önce @necdet karakurum

sevgılı atılacığım Allah aşkına sen benım ortalama olarak otuz beş yılk arkadaşımsın bak canım hallen ben ve sizin gibiler bir şeylerde ders çıkarmıyorsak bu bizim partı kultürümüzde kaynaklıyor anla ne demek istedığımı saygılarımla

-Beğenmedim(0)
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku