Gündem:
CÜBBELİ AHMET HOCA'dan ÇARPICI FETÖ ÇIKIŞI

CÜBBELİ AHMET HOCA'dan ÇARPICI FETÖ ÇIKIŞI

Cübbeli Ahmet Hoca, TGRT Haber Ana Haber Bülteni'ne bağlanarak, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez'in, terör örgütü lideri FETÖ'ye gönderdiği mektup ve bir çok konuda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cübbeli Ahmet Hoca, Diyanet İşleri'nin Kutlu Doğum'un sadece adını değiştirmesi, tarihini sabit tutmasını eleştirdi ve yaptığı açıklamada şunları söyledi;

"MEVLİD'i KALDIRAMAYINCA GÜNÜNÜ DEĞİŞTİRDİLER"

Mevlid Kandili'ni kaldıramayınca gününü değiştirdiler. Madem Mevlid'i kaldıramıyoruz, o zaman günü değiştirelim, ağacı yerinden değiştirelim, bozalım dediler. Bunu tutturamazlarsa bakarsınız 'Mevlid'de yok' diyecekler, zaten görüşleri de odur bu konuda.

"15 TEMMUZ OLSAYDI DİN KALMAYACAKTI"

Eğer 15 Temmuz olsaydı din kalmayacaktı, kilise, havra, cami iç içe olacaktı. Bunların diyalog projeleri bu, Hatay'da haham, müftü birlikte katıldılar törenlere. Bu adamlar bunları gözümüzün önünde yaptılar. İlahi dinler var, dinler diye bir şey yok, bu ler ekini dinin peşine koyamazsınız. Tek din Allah nezdinde İslam'dır. Allah ne emrettiyse, onu yapmaktır. Bunların İbrahimi dinler safsatası var, herkes bunu konuşmaya başlamıştı. Semavi dinler, dinler denildiği an bizim tüylerimiz diken diken oluyordu. Adamlar bunların kitaplarını hazırladılar, uydurma delillerle. Bu reddiyelerden sonra bunlar ne diyor ne demiyora başladık.



İHA
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku