Gündem:
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI'ndan 'DİREKT TEHDİT'
CUMHURBAŞKANI BAŞDANIŞMANI'ndan "DİREKT TEHDİT"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı böyle tehdit etti


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik, başkanlık referandumuna ilişkin tehdit içeren bir mesaj paylaştı. İlnur Çevik, tepkiler üzerine daha sonra Twitter mesajını sildi. 

16 Nisan’daki referanduma günler kala Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İlnur Çevik’ten gelen tehdit mesajı tepki çekti. Başkanlık sistemini öngören anayasa değişikliğine ilişkin “hayır” diyenleri hedef alan İlnur Çevik, Twitter’da “Hayır diyenlere: 7 Haziran sonrası Türkiye’deki kaos ve istikrarsızlığı mumla ararsınız” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:



İlnur Çevik’in mesajı, 7 Haziran 2015 Genel Seçim sonuçlarının ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı AKP'li Prof. Dr. Burhan Kuzu’nun yaptığı açıklamayı hatırlattı. Burhan Kuzu,  Twitter’da “Evet seçim bitti, millet kararını verdi. Ya istikrar ya kaos dedim; millet kaosu seçti hayırlı olsun” diye yazmıştı.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
kAAN77 7 yıl önce

namutsuz heri̇f o kaos u masus hükümeti̇n ve cumhurbaşkaninin yarittğini beşi̇kteki̇ çocuk bl bi̇li̇yor i̇nanmiyosan gi̇t sahi̇bi̇ne sor

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku