Gündem:
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE'de

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN RİZE’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan, memleketi Rize’de partilileriyle buluştu. CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin ‘Beyaz Türk’ açıklamasına yanıt veren Erdoğan’ın açıklamaları şöyle;

“Türkiye neler yapıyor, onlar neyle uğraşıyor. Bay Muharrem Edirne'deki terörist destekçisini yargıdan kurtarmanın hesabını yaparken, Bay Muharrem Amerika'dan gelecek telefonu beklerken, biz dün Türkiye bölgesinin enerji merkezine dönüştüren TANAP projesini hayata geçirdik. Bunlar neyin hayır, neyin şer olduğunun bile farkında değil.”

“BEYAZ TÜRK OLMAKLA ÖVÜNMEDİM”

“Bay Kemal senin karşında Erdoğan var. Daha dün 20 uçakla 14 noktayı yok ettik. Nerede? Kandil'de. Gerekirse Sincar'da. Bunlar bize ne demişlerdi? ‘Afrin'e girmeyin’ dediler mi? Cerablus'a girmeyin dediler mi? Biz Afrin'e de Cerablus'a da girdik mi?

Çıkmış diyor ki, ‘Ben zenci Türklerdenim Erdoğan beyaz Türk' Yahu ne dersen de bunlar tutmaz. Ben bu ülkenin has evladıyım. Hiçbir zaman ‘Beyaz Türk’ olmakla övünmedim. Bu milletin hizmetkarı olarak övündüm.”



SÖZCÜ Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku