Gündem:
DAĞLICA ATEŞİ ESKİŞEHİR'e DÜŞTÜ

DAĞLICA ATEŞİ ESKİŞEHİR'e DÜŞTÜ

Hakkari'nin Yüksekova ilçesi Dağlıca bölgesinde şehit düşen 3 askerden Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu'nun (34)Eskişehir'deki babaevi yasa boğuldu.

Evli 2 çocuk babası Jandarma Astsubay Üstçavuş Turgay Topsakaloğlu'nun şehit haberini Eskişehir'in Çankaya Mahallesi Şehit Mustafa Yılmaz Sokak'ta oturan babası Yakup Topsakaloğlu ile annesi Vasfiye Topsakaloğlu'na eve gelen askeri yetkililer verdi. Oğullarının şehit haberini alan Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden emekli baba Yakup Topsakaloğlu ile eşi Vasfiye Topsakaloğlu gözyaşlarına boğuldu. Baba Yakup Topsakaloğlu'nun evinin önünde bir askeri ambulans ile bir 112 ambulans hazır bekletildi. Eskişehir Odunpazarı Belediyesi de evinin önüne taziye çadırı kurdu. Şehit Turgay Topsakaloğlu'nun cenazesinin yarın Eskişehir'de toprağa verilmesi bekleniyor.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku