Gündem:
DARBE GİRİŞİMİNİ YAPANLAR RUS UÇAĞINI DA DÜŞÜREN AMERİKANCI-FETÖCÜLERDİR
DARBE GİRİŞİMİNİ YAPANLAR RUS UÇAĞINI DA DÜŞÜREN AMERİKANCI-FETÖCÜLERDİR

İşte Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirilmeye çalışılan Amerikancı-Fetöcü darbe girişimi ile ilgili olarak kamuoyundaki tereddütleri giderecek o açıklaması;


VATAN PARTİSİ GENEL BAŞKANI DOĞU PERİNÇEK: "AMERİKANCI-FETÖ’CÜ DARBECİLER RUS UÇAĞINI DA DÜŞÜRMÜŞLERDİ"

Şimdi kamuoyunuza kesin bir bilgi açıklıyorum, daga önce de dolaylı olarak birkaç kez belirtmiştim: Darbe girişiminde bulunan Amerikancı-FETÖ’cüler Rus uçağını da düşürmüşlerdi.

24 TEMMUZ 2015 KARARLILIĞINA 15 TEMMUZ 2016 CEVABI

Bu Amerikancı-FETÖ’cü darbeyi anlamak için yaşadığımız sürece bakalım. 24 Temmuz 2015 günü Türk Ordusu ve Türk Polisi ABD’nin kara gücü olan bölücü terör örgütüne karşı büyük harekatı başlattı. PKK hendeklere gömüldü. Bölücü terör örgütüyle birlikte Amerikan planı da hendeklere gömüldü. Ve Türkiye ile ABD arasındaki cepheleşme sınır ötesine taştı, Suriye’nin kuzeyine taşındı.

15 Temmuz darbe girişimi, ABD’nin PKK’yı hendekten kurtarma girişimidir. Ve yine darbe girişimi Türk Ordusu içindeki Fettullahçı gladyonun temizlenmesi yönündeki uygulamalara verişen yanıttır.

Bugün Türkiye Suriye’nin kuzeyinde ABD’yle karşı karşıya gelmiştir. Bu durumda Türkiye milli güçlerin öngördüğü gibi bölge ülkeleri ile ve Rusya ile güvenlik alanında işbirliğine yönelmiştir. 15 Temmuz darbesi Atlantik ilişkilerinden kopma eylemine giren Türkiye’ye karşı ABD’nin saldırısıdır.

Vatan Partisi 15 gün önce darbe tehditini açık ifadelerle kamuoyuna duyurdu.

Vatan Partisi 1 Temmuz 2016 günü milletimize açıkladığımız Milli Dayanışma Programı’nın birinci maddesinde ABD’nin Türkiye’de bir hükümet kurma planı içinde olduğunu birinci maddede bildirdi.

Vatan Partisi Milli Dayanışma Programı’nın birinci maddesinde şu görevi saptamıştır:


Amerikancı-FETÖ’cü darbe girişimi devlet ve milletin topyekün mücadelesi ile bozguna uğratılmıştır.

Bugün Amerikancı darbenin birinci hedefi PKK’yı hendeklere gömen Türk Ordusu’nu dize getirmektir. Bu nedenle öncelikle komutanlar hedef alındı. Ve Türk Ordusu ile polisimiz FETÖ’cü darbeyi silahla bastırdı.

Türkiye’nin ABD’nin ve bölücü terörün silahlı tehditleriyle yüz yüze olduğu koşullarda, Türk Ordusu en kıymetli varlığımızdır. Türk Ordusu’nun saygınlığına zarar veren bütün propagandaların kaynağında ABD bulunmaktadır. Bütün yurttaşlarımızı uyarıyoruz.

1 Temmuz 2016 tarihli bildirimizde belirttiğimiz gibi, bugün görev: Devletin ve milletin birliğini güçlendirmektir. Halk ile Ordu ve Polis arasındaki bağları pekiştirmektir. Vatan Savaşı veren Türk Ordusuna, komutanlarına ve polisimize karşı bozguncu propagandayı etkisiz kılmaktır.



HAVA KUVVETLERİ İÇİNDEKİ FETÖ ÖRGÜTLENMESİ

FETÖ’nün Hava Kuvvetleri içindeki örgütlenmesine özellikle dikkat çekiyoruz. Savaş uçağını kaldırmak, uçağa bomba yüklemek, yer hizmetlerini tamamlamak ve diğer uygulamalar ancak bir ekiple yerine getirilebilir. Özellikle Akıncılar Hava Üssü’nün Amerikancı darbeciler tarafından kullanılmasının altını çiziyoruz.


KARA PROPAGANDAYA KARŞI UYARILAR

Darbe girişiminden sonra bir kara propagandayla karşı karşıyayız. Kimileri bu darbeyi Recep Tayyip Erdoğan yaptırdı diye saçma olmanın ötesinde FETÖ’yü kurtarmaya yönelik bir psikolojik savaş faaliyeti içindedir. Uyarıyoruz. Bu kara propaganda Amerika emperyalizmini ve FETÖ’yü kurtarmaya yöneliktir.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku