Gündem:
DENİZE AÇILAMADAN YAKALANDILAR!

DENİZE AÇILAMADAN YAKALANDILAR!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek için hazırlık yaparken yakalanan 43 Suriyeli sığınmacı ile 8 Türk organizatör jandarma tarafından yakalandı.

Sabah saat 07.30 sıralarında, bir ihbarı değerlendiren Sarımsaklı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Şeytan Sofrası Mevkii'nde, sığınmacılar olduğunu tespit etti. Bunun üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri, şişirdikleri iki lastik botla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek üzere olan aralarında kadın ve çocuklarında olduğu 43 Suriyeli sığınmacı ile 8 Türk organizatörü yakaladı.

Jandarma ekipleri, lastik botlara el koyarken, sığınmacılar yasal işlemleri için Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Gözaltına alınan organizatörlerin jandarmadaki işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edilecekleri bildirildi.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku