Gündem:
DEVLET HASTANESİNDE ALKOL VURGUNU

DEVLET HASTANESİNDE ALKOL VURGUNU

Kurumdan yapılan yazılı açıklamada, Kızıltepe Devlet Hastanesinden etil alkol alarak kaçak içki ürettikleri gerekçesiyle biri sağlık personeli 3 şüphelinin gözaltına alındığına yönelik iddialar hatırlatıldı.

Hastane yönetiminin personelin çalıştığı birimi kontrol ettiği ve birime depodan çıkışı yapılan etil alkol miktarı ile birimdeki alkol miktarı arasında farklılıkların tespit edildiğine dikkat çekilen açıklamada, olayla ilgili Cumhuriyet savcılığınca adli, Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince de idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Ayrıca kurum tarafından denetçi görevlendirildiği de vurgulanan açıklamada, yapılan incelemenin ardından kamuoyunun bilgilendirileceği kaydedildi.



CNN Türk
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku