Gündem:
DİKKAT! SAĞANAK YAĞIŞ ve FIRTINA!
METEOROLOJİDEN SAĞANAK YAĞIŞ VE FIRTINA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ankara merkez ile doğu ilçeleri için kuvvetli sağanak yağış, Orta ve Kuzey Ege için ise fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Ankara Merkez ve Doğu ilçelerinde kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği belirtildi.

İŞTE 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ

Önümüzdeki 3 saat etkili olması beklenen yağış sırasında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Meteoroloji, Güney ve güneybatı yönlerinden esmekte olan rüzgarın, bugün öğlen saatlerinden sonra kuvvetini artırarak Orta ve Kuzey Ege'de 6 ila 8 (60-75 km/s)kuvvetinde fırtına şeklinde esmesi beklendiğini açıkladı. Fırtınanın saat 21:00'den sonra etkisi kaybetmesi bekleniyor.


Hürriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku