Gündem:
DİLEK AKAGÜN YILMAZ, MUHARREM İNCE'NİN YANINDA!
DİLEK AKAGÜN YILMAZ, MUHARREM İNCE'NİN YANINDA!

Aday olma ihtimali bulunanlardan şu ana kadar adaylık açıklaması yapılmadığına işaret eden Yılmaz, Genel Başkanlığa adaylığını açıklayan Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin yol aldığını söyledi. Yılmaz, Uşak, Burdur, Isparta, Kütahya ve Denizli'de nabız yoklaması yaptığında, İnce'nin kurultay delegeleri ve partililerden destek aldığını gördüğünü belirtti. Yılmaz, "Bu  çerçevede tabanımızın da sesini dikkate alarak ben de Muharrem Bey'e destek  veriyorum" dedi.

CHP'li Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ardından Emine Ülker Tarhan'ın da aralarında bulunduğu 6 milletvekili ile Kılıçdaroğlu'na istifa çağrısı yaparak kurultayı toplamasını istemişti.

ATATÜRK'E YAPILAN SALDIRILAR ÇOK ÇİRKİN

Yılmaz, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, Atatürk'e  yapılan saldırıların çok çirkin olduğunu, Türk milletini derinden yaraladığını, sabrını taşırdığını söyledi. 

Yılmaz, AKP'nin idari birimleri ile güvenlik birimlerinin, en  kısa zamanda gerekli önlemleri alması, Atatürk'e yapılan saldırıları önlemesi,  Türk milletinin sabrıyla daha fazla oynanmaması gerektiğini belirtti.  PKK'nın binlerce sivili, asker ve polisi katlettiğini ifade eden  Yılmaz, şimdi bu katliamı yapanların heykelinin dikildiğini, bunun şehitlerin,  milletin yüreğini derinden dağladığını vurguladı. 

AKP'nin, heykelin dikilmesine göz yumduğunu, tepkilerden sonra  yıktığını ileri süren Yılmaz, bunun ardından PKK yandaşları tarafından saldırı, yol kesme, Atatürk'e saldırıların hat safhaya vardığını belirtti. Yılmaz, "Yeter  artık. Türkiye Cumhuriyeti bayrağını indiremezsiniz, Atatürk'ü yıkamazsınız,  ülkeyi kan gölüne çeviremezsiniz, ülkeyi bölemezsiniz, Kürtleri ve Türkleri birbirine düşman edemezsiniz. Şehitlerimizin, Atatürk'ün ruhu ve anıları, Türk  milleti izin vermeyecek" diye konuştu. 


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Misafir Avatar
seyit 10 yıl önce

BU CE HE PE DEN NE BULDUNUZ??

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku