Gündem:
DOĞU PERİNÇEK BAŞKANLIĞINDAKİ TÜRK HEYETİ YURDA DÖNDÜ
DOĞU PERİNÇEK BAŞKANLIĞINDAKİ TÜRK HEYETİ YURDA DÖNDÜ

Suriye’de Beşar Esad ile görüşen heyet yurda döndü
 
Suriye’de Cumhurbaşkanı Beşar Esad ile görüşen Türkiye Heyeti bu akşam 18.00’de yurda döndü. Atatürk Havalimanı’nda yurtseverler tarafından karşılanan heyet, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Heyet adına açıklama yapan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek şunları söyledi:

ERDOĞAN TERÖR İHRACINDA BİZ TERÖRÜ BİTİRME KONUSUNDA ANLAŞTIK
"KOMŞUDA BARIŞ TÜRKİYE’DE BARIŞ"

“Dün Suudi Arabistan'da Tayyip Erdoğan Suudi kralla buluştu. Suriye'ye terör ihracı konusunda anlaştılar. Biz de Beşar Esad'la konuştuk ve Ortadoğu'da bölücü terörü, yobaz terörünü bitirme konusunda anlaşmaya vardık. Türkiye'nin tepesinde komşusunu evini kundaklayan, komşularımızı ateşe atan bir yönetim bulunduğu için utanıyoruz ve bunu Türkiye'nin başındaki bela olarak görüyoruz. Herkes Tayyip Erdoğan yönetimini komşuya ihanet eden örgüt olarak görüyor. Şunu artık tepenizden atın diyorlar. Biz Türkiye'den komşuya terörist yollayan bir yönetim kesinlikle istemiyoruz. Komşuyu yakanlar Türkiye'yi yakar. Suriye'de barış Türkiye'de barış, Ortadoğu'da toprak bütünlüğü Türkiye'de toprak bütünlüğüdür. Bu bizim sorunumuzdu ama aynı zamanda Ortadoğu ve dünyanın sorunu haline geldi. Bu yönetim Türk Ceza Kanunu'nda tanımlanan en ağır suçları işlediği için yıkılmaya layıktır. Suriye'nin toprak bütünlüğü Türkiye'nin toprak bütünlüğüdür. 

AKP CUMHURİYETE SİLAH ÇEKTİ

Cumartesi günü PKK'yla ortaklıklarını resmen ilan ettiler. Cumhuriyete silah çektiler. Anayasamızdaki ilk 3 maddeyi değiştirme niyetlerini açığa vurdular. Cumhuriyetin temellerini yıkacağız diye ilanda bulundular. Beşar Esad'la buluştuk. Arkadaşça, kardeşçe 1 saat 50 dakika konuştuk. Kırk yıldır birbirimizi tanıyormuşuz gibi neşeli, umutlu bir görüşme oldu. Bir gün önce de Suriye Dışişleri Bakanı Velid Muallim ile görüşmemiz oldu. Suriye'nin Cumhuriyet Müftüsüyle çok güzel bir görüşmemiz oldu. Gerçek bir Cumhuriyet Müftüsü. Çok güzel bir kavram, Suriyelilerin en yetkili müftüsü Cumhuriyet Müftüsü... 

MÜNAFIK KARDEŞLER TÜRKİYE’DE DE YENİLECEK

Suriye, Irak, İran, Lübnan, Mısır, Azerbaycan, 7 ülke 7 deniz projesi. Bölücü, yobaz terörünü beraber temizleyeceğiz. Önümüzde umutlu bir dönem var. Amerika Ortadoğu'da kaybediyor. Amerika Suriye'de diz çökertemedi, Tunus'ta yıkıldı, Mısır'da yıkıldı, münafık kardeşler. Münafık Kardeşlerin Türkiye kolu da baştan indirilecek. Önümüzdeki görev budur.”

ARINÇ'A GÖREV VERECEĞİM

Bir gazetecinin Bülent Arınç'ın Vatan Partisi ile ilgili açıklamalarını hatırlatması üzerine Perinçek, “On para etmez açıklamalar. Eğer vatanı cumhuriyeti savunuyorsa Vatan Partisi'ne gelsin, ben ona bir görev vereceğim" dedi.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku