Gündem:
EMİR'DEN ÖNCE İSTİFA EDEN BAŞKAN YARDIMCISI KİM?
EMİR'DEN ÖNCE İSTİFA EDEN BAŞKAN YARDIMCISI KİM?

Şişli Belediyesi'nde ilk istifa

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekinci görevini bıraktı.

Ekinci sert bir basın açıklaması yayınlayarak istifa etti.

Ali Ekinci, istifasını şöyle duyurdu:

"Mustafa Sarıgül'den öğrendiğimiz 'birlikte, sevgiyle' anlayışıyla çıkğımız bu yolda vefasızlığın, ihanet ve gerçekliği asla olmayan iddiaların ortasında sağlıklı bir belediyecilik yapmamız mümkün değildir.

Sayın Mustafa Sarıgül'e ve yol arkadaşım Emir Sarıgül'e yönelik iftiraları kabul etmem mümkün değildir. Şu ana kadar tüm Türkiye'ye örnek olan Şişli Modeli'nin Sayın Hayri İnönü'nün kişisel hırslarına kurban edilmesini doğru bulmuyorum.

Sayın Sarıgül ile çıktığımız bu yolda topluma hizmet vermeye devam edeceğimizi belirtirken Şişli Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.

Kamuoyunun dikkatine sunarım."

İstifanın geldiği o dakikaları takiben Şişli Belediye Başkanvekili Emir Sarıgül de bir basın açıklaması yaparak istifasını açıkladı...


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku