Gündem:
ERDOĞAN'dan AKP'deki İSTİFALARLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

ERDOĞAN'dan AKP'deki İSTİFALARLA İLGİLİ YENİ AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erddoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuştu.

Konuşmasından satır başları:

Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'nu resmen açtık. Kazakistan'dan çıkan buğday yüklü ilk tren Mersin Limanı'na öngörülen süreden çok daha önce varmıştır. Böylece aylar süren denizyolu ve çok yüksek maliyeti olan havayolu taşımacılığına alternatif yeni bir ticaret yolu ortaya çıkmış olacaktır.

Önümüzdeki yıl hem turist sayısı bakımından çok daha iyi bir dönem olacaktır. Perşembe günü ise tarihi bir adıma şahitlik ettik; Türkiye'nin otomobili. 5 babayiğidi kamuoyuna tanıttık. Türkiye'nin otomobili projesini çok önemli görüyoruz. Düşük katma değerli üretimden yüksek üretime geçiş sürecinde bu projenin çok önemli bir yeri olacaktır. 2021 yılında ticari üretimini bekliyoruz. 

Toplu açılış töreni vesilesi ile ülkemizin kendi alanında en önemli tesislerinden olan 2 jeotermal elektrik santralini de ülkemize kazandırdık. 

Dün İstanbul'da yeni AKM projesinin tanıtım törenine katıldık. 

Bunların dışında pek çok görüşme ile dolu yoğun bir haftayı geride bıraktık. 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığımız ihracatçılarımız ve ithalatçılarımıza çok kolaylık sağlayacak bir sistemi devreye soktu. Geçmişte çok kötü bir nama sahip olan gümrüklerimizi büyük ölçüde toparladık. Yeni sistemde her şey daha şeffaf olacak. 

Sizlerin de gördüğü gibi durmak yok yola devam. 

2019 seçimleri

Geçtiğimiz hafta 3 Kasım 2002 seçimlerininm 15. yıldönümüydü. Partimiz bu seçimlerde birinci parti oldu ve tek başına iktidara geldi. Parlamentoda çoğunluğa sahip olduk. Milletimizin bize olan güvenini boşa çıkarmadık, oylarımızı sürekli yükselttik. Partimizde görev almış olan herkesi şükranla yad ediyorum, herbirine teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'de hiçbir şey 3 Kasım'dan önceki gibi olmayacaktır. Bu yeni bir dönemin miladı olmuştur. Krizlerin, koalisyonların, kavgaların sona erdiği 1990'ları milletimize yaşatmayacağız. Kaynakları yıllarca çarpık bir düzenin çarkları arasında insafsızca sömürülen milletimiz bir devrime imzasını atmıştır. Şimdi önümüzde yeni bir imtihan var. Hizmet ve yatırım konusunda rüşdünü ispat eden AK Parti, yönetim sistemini değiştirmekte de aynı şeyi yapmıştır. Önümüzdeki seçimler en az 3 Kasım seçimleri kadar kritik olacaktır. ,

'Akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti gitti, aklı olmayanlar burada tuzağa düştü'

Bölgemizdeki ve dünyamızdaki gelişmeler, köklü bir yeniden yapılanma sürecinde olduğumuzu gösteriyor. Ortadoğu'daki gelişmeler rastgele olan gelişmeler değildir. Biz bütün bunları dikkate alarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye Kurtuluş Savaşı'ndan sonra belki de ilk defa kendi iradesini ortaya koyan bir pozisyonda girmiştir. Son 4-5 yıldır yaşadığımız hadiselerden herbiri bu senaryonun bize dayatılmasının işaretidir. Milletimiz oynanan oyunu görmüştür. Bu süreçte terör örgütleri üzerinden ülkemiz hizaya getirilmeye çalışılmıştır. PKK, DEAŞ, FETÖ gibi terör örgütlerinin kanlı saldırılarını devlet millet elbirliğiyle boşa çıkardı. Yapılan her saldırı terör örgütlerinin gerçek yüzlerini ortaya çıktı. Bugün artık milletimiz biliyor ki PKK sadece PKK değildir. Bu örgüt bir aparattır. DEAŞ'ın İslamla uzaktan yakından ilgisi olmayan eli kanlı katillerden oluşan bir sürüdür. FETÖ denen ihanet çetesinin gerçek yüzünü 17-25 Aralık'ta teşhis etmiştir, 15 Temmuz hain darbe girişiminde bu ihanet çetesini görmüştür. Bizler çocuklarınızı bunların okullarından alın dediğimizde boşuna haykırmadık, paranızı bankalarına yatırmayın dediğimizde boşuna demedik. Onların bankasından parasını çekmeyenler şimdi yanımıza gelip bilerek yapmadık diyorlar. Hepsini bilerek yaptınız. Şimdi bizim taksiratımız yoktu diye ağlıyorsunuz. Kusura bakmayın. Akıllı olanlar Türkiye'yi terk etti gitti, aklı olmayanlar burada tuzağa düştü. 

Bu devlet mekanizmasını bunlardan arındıracağız. Bu saldırılar diplomatik ve siyasi ayak oyunlarıyla da desteklenmiştir. Arkadaşlarımız şu anda Hakkari'de, Cudi'de, Gabar'da sürekli askerimizle, polisimizle birlikte oralarda. Bu kış mevsimine giriyoruz, duralım yok böyle bir şey. Devam. Bizim bir şehidimizin kadın yüzlerce teröristin kanıyla ölçülemez. 

Tarih bize gösteriyor ki büyüklük öyle topla tüfekle olmuyor büyük olmak için kocaman yürek gerekiyor. Biz kutlu bir davanın yolundayız. Biz büyük bir milletiz. Ve bunu 15 Temmuz'da görmüş olmanın da bahtiyarlığı içindeyiz. 

 Bize küfür edenlere biz hukukun kapısını açıyoruz. Ama biz onlara rabiayı öğretiyoruz. Kılıçdaroğlu öğrendin mi?

Oyunları boza boza hedeflerimize ulaşmaya devam edeceğiz. Bu süreci inşallah zaferle sonuçlandıracağız. Bu zafere inanıyoruz değil mi? Türkiye'nin içindeki ve dışındaki bütün gelişmeler AK Parti olarak sorumluluğumuzun daha da arttığını gösteriyor. Projesi olan, programı olan, fikir çilesi çeken bir ana muhalefet partisinin olmaması bizi üzüyor. Her zaman dediğim gibi siyasi rekabet bizi korkutmaz, şevkimizi arttırır. 

 Ana muhalefet partisi çok partili hayata geçtiğimizden beri, laiklik, cumhuriyet gibi kavramları kendine siper etmiştir, bununla tembelliği, faşizanlığını saklamaya çalıştı. Başbakan olacağım diyerek başbakan olunmaz. 

İstifalar

Bu bayrak yarışında gerek teşkilatlarımızda gerek belediyelerde ayrılan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum, kimse gücenmeyecek. AK Parti ailesi o kadar büyük ki kimse gücenmeyecek. Biz sürekli güncellenen, güncellendikçe çok daha fazla hizmet imkanını yakalayan bir partiyiz. Görevlerine devam eden arkadaşlarımızdan da yeni heyecanlarla farklarını göstereceklerine inanıyorum.



CNN Türk
Anahtar Kelimeler
AkpErdoğanIstifalar
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku