Gündem:
ERDOĞAN'DAN İNANILMAZ GAF, İNANILMAZ AÇIKLAMA!

ERDOĞAN'DAN İNANILMAZ GAF, İNANILMAZ AÇIKLAMA!

Erdoğan'dan çarpıcı sözler: "Terör örgütü çözüm sürecinde silah stokladı"


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 
ATV ve A Haber ortak yayınında yaptığı açıklamada "Çözüm Süreci bunlar tarafından bir ihanetle değerlendirildi. Çözüm Süreci'ni bunlar adeta Güneydoğu'da, kısmen Doğu'da kendileri için silah stoklama süreci olarak değerlendirdiler. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar" dedi.

Erdoğan'ın bu açıklaması üzerine sosyal medyada aleyhine yoğun bir paylaşım trafiği başladığı gözlendi. Sosyal medya kullanıcıları Erdoğan'a 'Çözüm Süreci'nin mimarı olduğunu her fırsatta beyan ettiğini hatırlatarak, 'Terör Örgütü'nün silah stoklamasında da baş kusurlu sensin' dediler...

Bu arada sabah saatlerinde cumhurbaşkanlığından yapılan açıklamada Erdoğan, "askerlerimizin şehit düşmelerine ve yaralanmalarına neden olan menfur saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi.


Erdoğan, ATV ve A Haber ortak yayınında yaptığı açıklamada, sürekli olarak bölgede karakolların taciz edildiğine dikkat çekti.


Karakollarda görev yapan asker ve polisin milletin evlatları olduğunu dile getiren Erdoğan, "Ben şimdi sürekli mesela şehitlerin ailelerini arıyorum. Aradığım şehitlerin içinde birçok benim Kürt kardeşim var, şehit olmuş. Fakat buna rağmen babası bakıyorsun diyor ki 'Şu anda benim evde 5 tane daha yavrum var, 5'ini de ben bu vatan için göndermeye hazırım.' Yani bu tükenmeyecek ama bunlar 'biz Kürtlerin temsilcisiyiz' derken öbür tarafta benim Kürt kardeşimi, Kürt vatandaşımı da şehit ediyor. Bunlarda böyle bir duruş yok. Bunlar maalesef ayrımcılığın tam göbeğinde ve bu ayrımcılığı yaparken de kendilerini farklı bir yere çekiyor, kendilerinin yanında değilse eğer Kürt de olsa bitmiştir..." ifadelerini kullandı.


"SİLAH STOKLADILAR"


"Seçim öncesinde Çözüm Süreci boyunca sakin bir ortam vardı. Seçimler gerçekleşti. HDP 80 milletvekili çıkardı, 100'ü aşkın belediye var. Bu saldırılar niçin başladı? Nasıl bir strateji umuyorlar? Niçin bu saldırıları yoğunlaştırdılar? Bugünkü saldırı da seçimin tekrar edilmesi kararının hemen arkasından geliyor. Nasıl bir strateji var Sayın Cumhurbaşkanım?" şeklindeki soru üzerine Erdoğan, "Tabi bu Çözüm Süreci bunlar tarafından bir ihanetle değerlendirildi. Çözüm Süreci'ni bunlar adeta Güneydoğu'da, kısmen Doğu'da kendileri için silah stoklama süreci olarak değerlendirdiler. Çok ciddi bir silah stoklaması yaptılar. Burada bu süreç içinde güvenlik güçlerimiz, tabi 'herhangi bir çatışmaya, şuna buna girmeyelim' dediler ama daha sonra anladık ki bu süreç içinde bunlar bunu yaptılar" değerlendirmesini yaptı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku