Gündem:
'ERDOĞAN TÜRKİYE'yi DEĞİL, TÜRKİYE ERDOĞAN'ı YÖNETİYOR'

"ERDOĞAN TÜRKİYE'yi DEĞİL, TÜRKİYE ERDOĞAN'ı YÖNETİYOR"

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı'nın Esnaf Sarayı Toplantı salonunda düzenlediği 'Barzani'nin Bölücü Referandumu, Türkiye ve Bölge Ülkelerinin Çözümü' isimli konferansa konuşmacı olarak Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek katıldı. Konferans öncesi Perinçek ve eşi Şule Perinçek, Vatan Partisi'ne yeni katılan 8 kişiye rozet taktı. Kürsüye çıkarak partililere seslenen Perinçek, Barzani'nin Kürdistan'ın bağımsızlığı için referandum yapılacağını ilan ettiğini, bu eksende hem Türkiye'de, hem Batı Asya'da, hatta dünyadaki güçlerin bu eksende saflaştığını söyledi. Dünya ölçeğinde bir cepheleşme söz konusu olduğunu belirten Perinçek, "Birinci Körfez Savaşı'nda ABD, Irak'a saldırdı. Şimdi apaçık ortaya çıktı. Amaç ikinci bir İsrail devletini kurma amacıydı. Birinci Körfez Savaşıyla Amerika Irak'ı işgal etti. '30. Paralelin yukarısına geçemezsin' dedi Irak'a. Ve orada sözüm ona özerk bir Kürt devleti kuruldu. Vatanseverler ve Saddam tasfiye edildi. İran, Suriye ve Türkiye'yi tehlikeye sokan ikinci bir adım atıldı" dedi.  

15 Temmuz Darbe girişiminin Türk-ABD savaşı olduğunu ifade eden Perinçek, "15 Temmuz, sadece cemaate karşı bir savaş değil, Türkiye ve Amerika arasında tanklarla, helikopterlerle silahlarla yapılan bir savaş. Türkiye 249 şehit verdi bu savaşta 2 bin 148 de yaralı verdi. Bugün Türkiye'de iç politikayı izleyelim. Bu savaşa göre Kürdistan planına göre şekillendirmekte saflar.  Darbe girişiminin üzerinden bir yıl geçti. Bu darbe olayı da ABD'nin, Kürdistan planı içinde anlam kazanıyor. Erdoğan yönetimini, ABD Kürdistan planı hayata geçsin diye getirmiş, Türkiye'nin başına oturmuştu. 2014'ten itibaren Erdoğan'lar ABD'nin kontrolünden çıktı. Türkiye'nin kontrolüne girdi. Artık Erdoğan Türkiye'yi değil, Türkiye, Erdoğan'ı yönetmeye başladı" diye konuştu. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Adalet yürüyüşünü de eleştiren Perinçek, "Yürüyüş oldu, 'Adalet Yürüyüşü' adı verildi. O yürüyüşte baş slogan hapishanelerin kapısını açacağız, tutukluları, haksızlığa uğramışları kurtaracağız denildi. CHP lideri Kılıçdaroğlu, bir koluna PKK'ya taktı. Öbür tarafa da FETÖ'yü taktı. FETÖ ve PKK'nın talepleriyle o yürüyüş götürüldü. Adalet talebi PKK'ya adalet, FETÖ'ye adalet. İçerideki PKK'lıları, FETÖ'cüleri dışarı çıkartmak. 11 milletvekili var HDP'nin onlar tahliye edilsin, 145 bin kişi kamuya dönsün isteniyor. Türkiye, Gladio'yu temizliyor. CHP'de, o Gladio'yla beraber yürüyüp, Gladio'yu tekrar devletin içine iade etmek, yeniden oturtmak için bir yürüyüş yapıyor. Bu yürüyüş budur" dedi. 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BOLAT'tan KIZDIRAN ET AÇIKLAMASI
Et fiyatlarına gelen peş peşe zamların ardından vatandaşlar neredeyse kasabın yolunu unuttu. Seçimden...

Haberi Oku