Gündem:
ERDOĞAN TWEET ATTI, ALMANLAR YAKALADI!

ERDOĞAN TWEET ATTI, ALMANLAR YAKALADI!

Erdoğan’ın ilk tweeti Alman basınına konu oldu

Tagesspiegel’in “Bu yaklaşım değişimi nereden geliyor” başlıklı haberinde Erdoğan’ın daha önceleri Twitter’i “katilin elindeki bıçak” olarak nitelendirdiğini yazdı. Haberde, Erdoğan’ın ilk tweeti ile ilgili ayrıntılar yer alırken, “Twitter’e karşı olan bu ani tavır değişikliğinin nedenleri bilinmiyor” dendi.

Erdoğan’ın 2014 Şubat’ındaki “Twitter’la işim olmaz” sözünü hatırlatan gazete, Cumhurbaşkanı’nın Twitter’i reddetmesinin başbakan iken meydana gelen gezi parkı olaylarına dayandığına dikkati çekti.

Olaylarda Facebook ve Twitter’in büyük rol oynadığı belirtildi.

Haberde, 17 Aralık operasyonları sonrası ortaya çıkan yolsuzluk iddiaları nedeniyle 2014 baharında Twitter ve YouTube’nin Türkiye’de yasakladığı ve yasağın Anayasa Mahkemesi’nce kaldırıldığı yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'daki "@RT_Erdogan" hesabından 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü dolayısıyla mesajlar paylaşmıştı.

 

 



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku