Gündem:
ERDOĞAN'LAR ŞİKAYET ETTİ, CAN DÜNDAR İFADE VERDİ!
ERDOĞAN'LAR ŞİKAYET ETTİ, CAN DÜNDAR İFADE VERDİ!

Can Dündar'a soruşturma

Can Dündar hakkında 17 ve 25 Aralık operasyonları ile ilgili yazıları üzerine “gizliliği ihlal”, “hakaret” ve “kamu görevlisine hakaret” suçlamalarından 3 ayrı soruşturma açıldı.

Soruşturmaların ikisi Can Dündar’ın yazı dizisi kapsamında 2 Ağustos’ta yayımlanan “Bilal...Ay Özür dilerim, Arkadaş” ve 3 Ağustos’ta çıkan Arkadaş’ın Babası 1 başlıklı yazılarıyla ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, oğlu Bilal Erdoğan ve işadamı Usame Kutub’un da aralarında bulunduğu 8 kişi tarafından verilen şikâyet dilekçeleri üzerine “hakaret” ve “gizliliğin ihlali” suçlamasıyla açıldı.

Üçüncü soruşturma ise Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’ın şikâyeti üzerine Dündar’ın 1 Temmuz tarihli Erdoğan’ın yumuşak karnı ve 18 Temmuz tarihli Fezlekeleri okumak hakkımız başlıklı yazılarına ilişkin “hakaret” ve “gizliliğin ihlali” suçlarından açıldı. Dündar soruşturmalar nedeniyle dün savcı Emin Aydinç’e ifade verdi.


Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

"DAHA  GÜÇLÜ YANIT VERİRİZ"
İran, İsrail'in muhtemel saldırısına "daha güçlü" ve "daha kapsamlı" yanıt...

Haberi Oku