Gündem:
ESENYURT'TA TÜRK BAYRAĞI KRİZİ
ESENYURT'TA TÜRK BAYRAĞI KRİZİ

İNDİRİLEN BAYRAK MEYDANDA TAŞINDI

CHP liderinin henüz alana gelmediği sırada yaşanan olayın ardından partililer indirilen bayrağı meydanda dalgalandırdı. CHP Esenyurt İlçe Başkanı Ali Gökmen, olayla ilgili konuştu.

- "BİNA KAÇAK. SAHİPLERİ BELEDİYE İLE SORUN YAŞARIZ" DEDİ-

Gökmen, "Esenyurt'ta kaçak bina çok fazla. Bu bina da kaçak binaymış. Onlar da 'belediyeden sıkıntı yaşarız, yarın birgün sorun olur. Bizim binamız olmasın' dediler" diye konuştu.

"BİR PROVOKASYON YOK"

CHP İl Başkan Yardımcısı Sinan Karahan ise, "Muhtemelen binayla ilgili binada kaçak sorunu var. Dikkat çekmemek için bina sahibinin, bina maliklerinin böyle bir itirazı var. İstemediler. Burası kozmopolit bir bölge, sıkıntılı bir bölge. O yüzden -buraya asmayın- dediler. Bayrağı el üstünde taşımak için getirmiştik. Meydanı kaplamasın diye astık. En son istediğimiz şekilde oldu. Öyle büyük bir provokasyon yok" diye konuştu.

BİNANIN ÜST KATINDA AKP BAYRAĞI SALLANDI

Öte yandan bayrağın indirildiği binanın en üst katından bir süre sonra AKP bayrağı sallandığı görüldü.


DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku