Gündem:
ESNAFA MEYDAN DAYAĞI...

ESNAFA MEYDAN DAYAĞI...

Olay, dün saat 22.00 sıralarında İslice Mahallesi Adaş Sokak’ta meydana geldi. İstanbul Düğün Salonu’nda nikah kıyan Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan'ın çıkışta önünden geçtiği tekel bayisinin işletmecisi 60 yaşındaki Mehmet Otur, iddiaya göre küfretti.

Koruma polisi H.U. ile makam şoförü S.S. küfrü duydu. Başkan Cahan, salondan yaya olarak Tiritoğlu Parkı’na geçerken, makam aracını belediyeye bırakan koruma polisi H.U. ile şoför S.S., yaya olarak Mehmet Otur’un işyerine geldi.

Taraflar arasında önce tartışma, ardından da kavga çıktı. Kavgada, koruma polisi H.U. ve şoför S.S., Otur'u tekme ve yumruklarla yerlerde sürükleyerek dışarı çıkardı.

Buradada devam eden kavgayı gören çevre sakinleri, polise haber verdi. Gelen ekipler, psikolojik rahatsızlığı bulunan ve KOAH hastası olan Mehmet Otur'un ellerini kelepçeleyip, H.U. ve şoför S.S. ile birlikte polis merkezine götürdü.

Tarafların birbirinden şikayetçi olması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kafası ve vücuduna ciddi darbeler alan Otur, doktor raporu aldı.



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku