Gündem:
FUAT AVNİ: 'ERDOĞAN DELİYE DÖNDÜ'
FUAT AVNİ: 'ERDOĞAN DELİYE DÖNDÜ'

Gözlerin çevrildiği Yüce Divan oylamasına saatler kala Fuat Avni'den çarpıcı iddialar geldi.

Meclis Soruşturma Komisyonu’nda rüşvet almak, nüfuz ticareti yapmak ve görevi kötüye kullanmakla suçlanan 4 eski bakan ile ilgili Yüce Divan oylaması bugün yapılacak.

Gözlerin çevrildiği oylama öncesinde, Twitter'da yazdıklarıyla fenomen haline gelen Fuat Avni'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

"Şu an sadece bakanlar gündemde ve Yüce Divan'da yargılanmaktan korkuyorlar. Reza da keyif çatıyor" diyen Fuat Avni, yolsuzluk skandalının patlak vermesinin ardından Erdoğan'ı suçlayarak istifa eden Muammer Güler hakkında, iddialar ortaya attı.

Fuat Avni'nin tweetleri şöyle:

- Muammer Güler "Yüce Divan'a gidersem anlatacaklarım var" dedi. Yezid bunu duyunca hem korktu hem de deliye döndü.

- Yezid, bakanlar Yüce Divan'a giderse Erdoğan Bayraktar gibi kendi aleyhine konuşurlar korkusuyla onları Yüce Divan'dan korumak istiyor.

- Hırsızlar ilk defa bu kadar birbirine düştü. Kim gözden çıkarılırsa ötekileri harcayacak. Bu mesajı Yezid'e de ilettiler.



Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku