Gündem:
GALATASARAY TESİSLERİNDE FECİ KAZA VE ACI HABER
GALATASARAY TESİSLERİNDE FECİ KAZA VE ACI HABER

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri'ne sabah antrenmanını takip etmek üzere gelen gazetecilerden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı. Yapılan ilk tedavinin ardından hastaneye kaldırılan Erkan Koyuncu, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



İÇERİ GİRERKEN ARAYA SIKIŞTI

Basın mensupları 10.00'daki antrenmanın başlamasıyla birlikte içeri alınırken kapıdan geçen Koyuncu, demir kapının kapandığını görmeyerek araya sıkıştı. Görevliler olayı farkedip kapıyı açıncaya kadar çok kısa sürede bir anda kanlar içinde yerde kalan Koyuncu'ya ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı. Görevlinin Koyuncu'yu fark edip kapıyı yeniden açmasıyla kanlar içinde yere yığılan deneyimli foto muhabire ilk müdahaleyi kulüp doktorları yaptı.

GALATASARAYLI FUTBOLCULAR DA YAŞANANLARI BÜYÜK ÜZÜNTÜ İLE İZLEDİ, ANTRENMAN İPTAL EDİLDİ

Doktorların müdahalesini Galatasaraylı futbolcular da endişeli gözlerle izledi.

Galatasaray'ın Brezilyalı oyuncusu Felipe Mello, Selçuk İnan, Semih ve kaleci antrenörü Cláudio Taffarel, Koyuncu'nun başından bir an olsun ayrılmadı. Yaralı foto muhabiri tesislere gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken, takımın antrenmanı da yaşanan talihsiz kaza nedeniyle iptal edildi.

MAALESEF SONUNDA KÖTÜ HABER GELDİ

Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Erkan Koyuncu, yaşamını yitirdi. Acı haberi yakınları ve Galatasaray'ın Yöneticisi Mehmet Karlı verdi.

Hastane yönetiminin Erkan Koyuncu'nun kardeşi ve yakınlarına son durumu bildirdiği ve acı haberi alan yakınlarının gözyaşı döktüğü görülürken, olayın başından beri yakından ilgilenen Galatasaray yöneticisi Mehmet Karlı ise hastane dışına çıkarak, "Maalesef hayata döndürülemedi. Allah rahmet eylesin. Yaklaşık 2 saattir kalp masajı yapılıyordu ama olmadı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

İşte o kapı;


Kılıçdaroğlu'ndan başsağlığı mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kaza sonucu Erkan Koyuncu'nun hayatını kaybetmesi nedeniyle bir mesaj yayımladı. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle: "Gazeteci - foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun Galatasaray'ın antrenmanı takip etmek için gittiği Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, otomatik demir kapıya sıkışarak ağır yaralandığını ve kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığını, hayatını kaybettiğini yurt gezim sırasında büyük bir üzüntü ile öğrendim. Akıl almaz böylesi bir kaza sonucu hayatını kaybeden foto muhabiri Erkan Koyuncu'ya rahmet, Koyuncu ve Sabah ailesi ile basın ve spor camiasına da başsağlığı diliyorum."

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği

Türkiye Foto Muhabirleri Derneği, Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun hayatını kaybetmesinden büyük üzüntü duyulduğunu bildirdi. Türkiye Foto Muhabirleri Derneği Yönetim Kurulu'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Bu sabah saatlerinde Galatasaray'ın idmanını takip etmek için gittiği Florya'da talihsiz bir şekilde başı demir kapıya sıkışan Koyuncu'nun vefatı ile sarsıldık" ifadesi kullanıldı.

Koyuncu'nun, Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde tüm çabalara rağmen kurtarılamadığı hatırlatılan açıklamada, foto muhabirleri camiasının değerli bir üyesini kaybettiği belirtildi.

Açıklamada, "Acı vedasının ardından Erkan Koyuncu'ya Allah'tan rahmet, başta ailesi, sevenleri olmak üzere Sabah gazetesine ve tüm meslektaşlarımıza da başsağlığı diliyoruz" denildi.

Galatasaray tesislerinde feci kaza paylaşan: cumhuriyet

Cumhuriyet Gazetesi
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

KAYIP EKONOMİST OLAYINDA YENİ GELİŞME
Balıkesir'in Gönen ilçesinde, 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü için evinden ayrıldıktan...

Haberi Oku