Gündem:
GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRÜ: 'POLİS, HER YERE HAKİM OLACAK'
GAZİANTEP EMNİYET MÜDÜRÜ: 'POLİS, HER YERE HAKİM OLACAK'

Huzur ve güvenliğin sağlanması için daha etkin görev yapacaklarını anlatan Gülveren, "Polis her yere hakim olacak ve suçu önleyip, suçluyu en kısa sürede yakalayacak. Sokaklarda daha fazla ekip ve polis görevlendirecek, başarılı personeli de ödüllendireceğiz" dedi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kentte kısa süre önce göreve başlayan Emniyet Müdürü Erhan Gülveren'i ziyaret etti.

Ziyarette gazetecilere konuşan Emniyet Müdürü Gülveren, basın ile polisin iç içe hareket ettiğini ifade etti.

Kentte polisin herkesle yakın ve sıcak ilişki içerisinde olması için çalışacaklarını anlatan Gülveren, "İnsan odaklı çalışmalar yapacağız. Kentte yaşayan her bir bireyden başlayarak genele en iyi hizmeti vermenin yollarını arayacağız. En uçtaki birimden en merkezdeki birime kadar herkese hizmet sunacağız. Kentteki tüm sivil toplum örgütleri, kamu kuruluşları, medya dahil herkesi içine alan bir konsept kurarak, sıcak ilişkiler içerisinde birbirimizi destekleyici önlemler alarak güvenliği sağlamaya çalışacağız. Dolayısıyla insanlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz olacak" dedi.

Daha huzurlu bir Gaziantep için şubelerde görevli polis memurlarını aktif olarak sokakta görevlendireceklerini; 'daha fazla polis, daha az suç' felsefesi ile çalışmalar yürüteceklerini vurgulayan Gülveren şöyle konuştu:

"Önce dışarıya polis göndereceğiz. Vatandaş, sokakta polislerimizi yaya veya ekip aracıyla sürekli dolaşırken görecek ve güvenecek. Polisimiz görürken bakacak, baktıklarını görecek, gördüklerini tespit edecek ve müdahale edecek. Yani sadece araçla dolaşan görüp bakamayan, baktığına müdahale etmeyen polis istemiyorum. Ya da örneğin bekleme yapıyorsa herkesin görebileceği dururken de etkili görev yapabilecek yerler seçeceğiz. Görev saati içerisinde nereleri kontrol etmesi gereken noktaları bilimsel olarak belirleyeceğiz ve ona göre şekillendireceğiz. Polisimizi de bu noktada ödüllendireceğiz. Her ay yapmış olduğu hizmetlerde üstün gayret gösteren çaba gösteren arkadaşlara ödül vereceğiz."



DHA
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku