Gündem:
"GÖREV" VAKFI KURULDU

"GÖREV" VAKFI KURULDU

Hatice Gürsel tüm mal varlığını GÖREV Vakfı’na bağışladı


Türkiye'de medyanın içinde olduğu durumu görüp iş başa düştü dediler, İletişim Gönüllüleri ve Görevlileri, kısa adıyla GÖREV Vakfı kuruldu. Ekonomist ve köşe yazarı Mustafa Pamukoğlu’nun başkanlığında kurulan GÖREV Vakfı ilk toplantısını yaptı. Toplantıya Vakıf'a bağışta bulunan ve Mütevelli Heyetini oluşturan ilk isimler katıldı.

İlk toplantıya damgasını vuran ise dürüst ve yurtsever bir medya yapılanması ve vakfın projelerini yerine getirmede kullanılması için tüm mal varlığını GÖREV Vakfı’na bağışlayan Hatice Gürsel oldu.

Mütevelli heyetinin ilk kararı da Hatice Gürsel ve vakfın isim babası sanatçı Levent Kırca’yı onur üyeliği ile taçlandırmak olarak kayıtlara geçti.


Türk televizyonlarının duayen sunucusu, haberhabere.com sitemizin Genel yayın Yönetmeni Gülgûn Feyman Budak da kitap gelirlerini vakıfa bağışlayarak başladı çalışmalarına.

Görev Vakfı Mütevelli heyeti, bir birinden önemli 50 kişilik isimden oluştu. İlk toplantılarının heyecanını yaşayan üyeler, duygularını Ulusal Kanal’a anlattı.

Kültür ve sanat alanında da faaliyet yürütecek vakfın ilk projeleri de oldukça iddialı.



Ulusal Kanal
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

DAYAKÇI İMAM SERBEST BIRAKILDI
Ağrı'nın Diyadin ilçesinde, Kuran kursunda çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan din...

Haberi Oku