Gündem:
'GRUP YORUM' YİNE GÖZALTI'nda..!
'GRUP YORUM' YİNE GÖZALTI'nda..!

Sabah saatlerinde Okmeydanı’nda düzenlenen polis operasyonunda İdil Kültür Merkezi’ne baskın yapılarak Grup Yorum üyeleri gözaltına alındı.

Okmeydanı'nda düzenlenen polis operasyonuna ilişkin Grup Yorum açıklama yaptı ve yapılan baskın sonrasında İdil Kültür Merkezi'nden fotoğraflar paylaştı.

İşte o fotoğraflardan bazıları;










O açıklama şöyle:

"Grup Yorum üyelerinden Ezgi Dilan Balcı, Cihan Keşkek, öğrencimiz İlkay İşler, İdil Kültür Merkezi çalışanımız Damla Sandal ve misafirimiz olan Steeve Kaczky şu anda gözaltında.

Berkin’in katilleri Kültür Merkezimizin kapısı kırarak, camları patlatarak arkadaşlarımızı işkenceyle gözaltına almıştır. Yine her yeri talan ettiler. Enstrümanlarımızı, kullandığımız teknik aletlerimizi kullanılamaz hale getirdiler.

Adaletin sesi her yerde! Bazen bağlamamızın bir telinde, bazen genç bir delikanlının heyecanlı hesap soran sesinde! Türkülerimiz her yerde adalet istiyor. Bazen kocaman görkemli bir sahnede, bazen ölüme yürüyen Dev-Gençlilerin dilinde! ‘Varsa Cesaretiniz Gelin…’

Bu ses yükselmeye devam edecek. Ta ki Berkin’in katilleri halk önünde yargılanana kadar. 12 Nisan’da Bağımsız Türkiye Konseri’nde biz de bu sesi milyonlarla birlikte haykıracağız. Baskılar, gözaltılar 12 Nisan’da Bakırköy Halk Pazarı’nda bir araya gelecek olan halk denizinin Ekmek, Adalet ve Özgürlük talebini haykırmasının önüne geçemez.”

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

MANSUR YAVAŞ'tan SERT TEPKİ
Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Çalışma ve...

Haberi Oku