Gündem:
GÜLAY YEDEKÇİ ÖĞRENCİLER İÇİN KOŞTU

GÜLAY YEDEKÇİ ÖĞRENCİLER İÇİN KOŞTU

Gezi Parkı protestolarına destek vermek amacıyla Eskişehir’de katıldığı yürüyüşte dövülerek öldürülen 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz’ın düşlerini hayata geçirmek için ailesi tarafından kurulan, Ali İsmail Korkmaz Vakfı (ALİKEV) adına 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi öğrencilere burs sağlamak amacıyla koştu.

100'den fazla ülkeden yaklaşık 125 bin kişinin katılım sağlayacağı ve 86 elit atletin koşacağı 39. Vodafone İstanbul Maratonu, saat 09.45’te Altunizade’de verilen startın ardından bu yıl ilk kez Vodafone Park’ta son buldu. Yüz binlerin Boğaz'ın eşsiz manzarasında buluştuğu Halk Koşusu, yine renkli görüntülere sahne oldu. Vodafone Park’taki şenlik alanında da tüm İstanbullular için gün boyu sürpriz eğlenceler düzendi.

Milletvekli olmadan önce İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesinde hem yönetici, hem de öğretim üyesi olan Yüksek Mimar Yrd. Doç. Dr. Gülay Yedekçi, böyle anlamlı bir projede yer almaktan mutlu olduğunu söyleyerek, öğrencilerin eğitimine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.



Haber Habere
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

YSK'dan 'İFTAR' KARARI
Bahçe İlçe Seçim Kurulunun "iftar saatinde kısa bir mola verilip verilmeyeceğini" sorduğu YSK,...

Haberi Oku