Gündem:
GÜL'E TOKAT!
GÜL'E TOKAT!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Mısır'ın yeni Cumhurbaşkanı Sisi'ye tebrik mesajı yolladı.

Gül, hafta sonunda yemin ederek göreve başlayan Mısır’ın yeni Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi’ye mesajını, Türkiye’nin Kahire Büyükelçiliği aracılığıyla gönderdi.

Gül’ün bu mesajının uluslararası teamüller doğrultusunda yapıldığı, bunun hükümetin Mısır’la ilgili görüşleriyle çelişmediği savunuldu.

Ancak buna rağmen Abdullah Gül tepkilerden kurtulamadı. 17 Aralık operasyonu ve Risale-i Nur'lara bandrol yasağından sonra hükümetle arası açılan Nur Cemaati'nin yayın organlarından olan Yeni Asya gazetesi, Gül'ü bir karikatürle eleştirdi.

Gazetenin birinci sayfasında yer alan ve karikatürist İbrahim Dabak'ın çizdiği karikatürde, Abdullah Gül'ün yanağında Rabia işareti şeklinde tokat izi görülüyor.


ODA TV
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner80

banner87

BURSALI, ERDOĞAN'dan ÖZÜR DİLEDİ
Monoca’da lüks yat kulübünde ıstakoz yiyip sosyal medyadan paylaşan ve AKP’de hedef tahtasına konan...

Haberi Oku